Qatargate: Οι τηλεφωνικές παρακολουθήσεις «καίνε» τον Παντσέρι

Αποκαλυπτικοί διάλογοι με τη σύζυγό του

Αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι του «ενορχηστρωτή» του Qatargate, Αντόνιο Παντσέρι και της συζύγου του όταν εκείνη και η κόρη τους ταξίδεψαν στο Μαρόκο. Εκεί ήπιαν τον καφέ τους με τον πρέσβη και φέρονται να πήραν τα... δώρα τους.

Αποκάλυψη Star: Παρούσα στη σύλληψη Τζόρτζι η Εύα Καϊλή

Οι Βρυξέλλες έχουν ξεκαθαρίσει την εικονα. Οι τηλεφωνικές παρακολουθήσεις εκθέτουν τον Ιταλό πρώην ευρωβουλευτή Αντόνιο Παντσέρι και αποκαλύπτουν τη σχέση του με το Μαρόκο.

Στις 4 Ιουνίου, η σύζυγος και η κόρη του ταξίδεψαν στη χώρα και ήπιαν τον καφέ τους με τον Αμπντεραχίμ Ατμούν, τον Μαροκινό πρέσβη στην Πολωνία. 

Δημητρακόπουλος: «Η Εύα Καϊλή δε γνώριζε για τα όσα κατηγορείται ο Τζόρτζι»

Ακολουθούν οι διάλογοι της τηλεφωνικής επικοινωνίας του ζεύγους Παντσέρι, σύμφωνα με τη Le Soir.

Μαρία Κολεόνι-σύζυγος Παντσέρι: Όλα πήγαν καλά, μας πέρασαν ως VIP, πήγαμε στο σπίτι του Ατμούν για να πιούμε έναν καφέ

Αντόνιο Παντσέρι:  Είδατε τα κουτιά; 

Μαρία Κολεόνι: Ναι τα είδαμε. Διότι μετά πέταξε κάποια προϊόντα μέσα στις τσάντες πριν φύγουμε. (Γελάει...)

Αντόνιο Παντσέρι: Γέλια

Qatargate: Οι τηλεφωνικές παρακολουθήσεις «δίνουν» τον Παντσέρι

Ο διπλωμάτης φέρεται να διατηρούσε σχέσεις με τον πρώην ευρωβουλευτή Παντσέρι. Ηταν στο όνομά του η πιστωτική κάρτα η οποία ήταν στη διάθεση των δύο γυναικών που από τη χώρα της Βόρειας Αφρικής θα έφερναν στην Ιταλία τα «προϊοντα» όπως τα αποκαλούσε ο διπλωμάτης, εννοώντας ίσως τα δώρα. 

Qatargate: Ενώπιον της δικαιοσύνης η σύζυγος και η κόρη του Παντσέρι

Σε αντίθεση με τη μητέρα της Μαρία, η δικηγόρος κόρη του Παντσέρι, πήρε μια σύντομη χριστουγεννιάτικη ανάσα αφού η υπόθεση έκδοσης της στις βελγικές αρχές θα εξεταστεί στις 3 Ιανουαρίου 2023.

Χθες, η μητέρα της δεν κατάφερε να αλλάξει την άποψη των δικαστών.

Πέντε ημέρες έχουν στη διάθεσή τους οι δικηγόροι της Μαρία Ντολόρεζ Κολεόνι για να ασκήσουν έφεση ενάντια στην απόφαση του Εφετείου της Μπρέσια που αποδέχτηκε το αίτημα της έκδοσής της στο Βέλγιο.

Στο μεταξύ, οι κάτοικοι της κοινότητας Καλουσκο Ντ΄Αντα, όπου ο «εγκέφαλος» του Qatargate διατηρεί κατοικία, έβλεπαν το άλλο πρόσωπο της οικογένειας Παντσέρι. Όπως λένε, η γυναίκα ήταν ο τύπος μιας φυσιολογικής νοικοκυράς. Οικογένεια, σπίτι κι εκκλησία. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top