Δημητρακόπουλος: «Η Εύα Καϊλή δε γνώριζε για τα όσα κατηγορείται ο Τζόρτζι»

Τι δήλωσε ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή

Οι δηλώσεις του δικηγόρου της Εύας Καϊλή, Μιχάλη Δημητρακόπουλου

Στον απόηχο του δημοσιεύματος της Le Soir, σύμφωνα με το οποίο η Εύα Καϊλή ομολόγησε ότι γνώριζε για τα χρήματα του συντρόφου της και τον Παντσέρι, ο δικηγόρος της πρώην ευρωβουλευτού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου σχετικά με το σκάνδαλο δωροδοκίας από το Κατάρ. Ο κ. Δημητρακόπουλος διέψευσε ότι η κ. Καϊλή ομολόγησε πως γνώριζε για τα όσα κατηγορείται ο σύντροφός της, Φραντσέσκο Τζόρτζι.

«Η Εύα Καϊλή δεν ομολόγησε» - Διαψεύδει τη Le Soir ο δικηγόρος της

«Η κ. Καϊλή ουδέποτε ισχυρίστηκε ότι γνώριζε ή ότι συμμετείχε στις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ο σύντροφός της. Δεν είχε ποτέ κυριότητα ή κατοχή στα χρήματα που βρέθηκαν στο κοινό διαμέρισμα», ανέφερε ο δικηγόρος. 

Η Εύα Καϊλή με τον σύντροφό της, Φραντσέσκο Τζόρτζι για ψώνια σε εμπορικό κέντρο

Καμία εμπλοκή δεν είχε αναφορικά με τα χρήματα που βρέθηκαν στο κοινό διαμέρισμα η Εύα Καϊλή, ανέφερε ο δικηγόρος της / NDP

«Η κ. Καϊλή ουδέποτε στη ζωή της έχει δωροδοκηθεί» συμπλήρωσε ο κ. Δημητρακόπουλος.

Εύα Καϊλή: «Είμαι αθώα, δεν έχω χρηματιστεί από το Κατάρ»

Την Πέμπτη η απολογία της Εύας Καϊλή

Στο μεταξύ αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την Εύα Καϊλή καθώς την Πέμπτη δίνει την πιο κρίσιμη μάχη, που θα κρίνει αν θα μείνει ή όχι στη φυλακή. 

Η ευρωβουλευτής θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι δεν είναι ύποπτη φυγής και δεν εχει σκοπό να επηρεάσει μάρτυρες ή να αλλοιώσει στοιχεία αν  αφεθεί ελεύθερη. 

Ο επικεφαλής της έρευνας, ο εισαγγελέας Μισέλ Κλεζ,  θα διαβάσει το βαρύ κατηγορητήριο και ο ανακριτής θα ανακοινώσει τα στοιχεία που καίνε τους κατηγορουμένους. Στη συνέχεια η Ευα Καϊλή θα πάρει τον λόγο.«Είμαι αθώα δεν έχω χρηματιστεί από το Κατάρ» είναι ο βασικός της ισχυρισμός.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top