Αποκάλυψη Star: Παρούσα στη σύλληψη Τζόρτζι η Εύα Καϊλή

Νέα στοιχεία στο φως της δημοσιότητας

Νέες αποκαλύψεις για τον ρόλο της Εύας Καϊλή στο Qatargate ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. Διεθνή μέσα ενημέρωσης την «καίνε» με στοιχεία απο την κατάθεσή της την ημέρα της σύλληψης. Το Star αποκαλύπτει ότι η σύλληψη του Φραντσέσκο Τζόρτζι έγινε μπροστά στα μάτια της Εύας Καϊλή.

Δημητρακόπουλος: «Η Εύα Καϊλή δε γνώριζε για τα όσα κατηγορείται ο Τζόρτζι»

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με την κατάθεσή της, η Εύα Καϊλή ανακαλύπτει στο σπίτι τη βαλίτσα με τα χρήματα. «Τι είναι αυτά τα χρήματα», φέρεται να ρωτά τον Φραντσέσκο Τζόρτζι. Εκείνος δεν δίνει ξεκάθαρη απάντηση. Ισχυρίζεται ότι ειδοποιεί τον πατέρα της να πάρει τη βαλίτσα απο το σπίτι. Όπως και γίνεται.

Αποκάλυψη Star: Παρούσα στη σύλληψη Τζόρτζι η Εύα Καϊλή

Λίγη ώρα μετά Καϊλή και Τζόρτζι κατεβαίνουν στο γκαράζ. Εκεί τους πλησιάζουν οι Βέλγοι αστυνομικοί και ζητούν απο τον Τζόρτζι να τους ακολουθήσει και να τους παραδώσει το κινητό του. Όλα γίνονται μπροστά στα μάτια της Εύας Καϊλή.

Το ένταλμα  σύλληψης κατά της Εύας Καϊλή που αποκαλύπτει σήμερα η «Le Soir» και φέρει την υπογραφή του διώκτη της, του εισαγγελέα Μισέλ Κλεζ, δείχνει ποιες ήταν οι κινήσεις της την ημέρα που συνελήφθη.

«Η Εύα Καϊλή δεν ομολόγησε» - Διαψεύδει τη Le Soir ο δικηγόρος της

Η La Rebublica φέρνει στο φως μέρος της κατάθεσής της. «Είναι αλήθεια, ήξερα για τις δραστηριότητες του κ. Παντσέρι. Και ήξερα ότι στο σπίτι μου υπήρχαν βαλίτσες γεμάτες λεφτά» είπε η κ.Καϊλή, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Οι Βέλγοι δημοσιογράφοι αποκαλύπτουν και ένα άλλο σημαντικό στοιχείο. Η Εύα Καϊλή επιχείρησε να ειδοποιήσει τον Παντσέρι και άλλους δύο ευρωβουλευτές λίγη ώρα μετά τη σύλληψη του συντρόφου της.

Εύα Καϊλή: Στο «μικροσκόπιο» η ΜΚΟ της αδελφής της, Μανταλένας

Στο μεταξύ οι αποκαλύψεις φαίνεται να ενόχλησαν τον Βέλγο δικηγόρο της, Αντρέ Ριζόπουλο, ο οποίος με επιστολή του στη Le Soir αναφέρει:
«Προσωπικά είμαι εξοργισμένος που είχατε πρόσβαση σε αυτά τα έγγραφα. Eίμαι ο μόνος που σέβομαι τους κανόνες; Το να μιλάμε για μερική ομολογία για την πελάτη μου είναι μια προσανατολισμένη ερμηνεία».

οι αποκαλύψεις δεν άρεσαν στον Βέλγο  δικηγόρο της, Αντρέ Ριζόπουλο, ο οποίος με επιστολή του στη Lesoir αναφέρε

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top