Βρήκαν τη χαμένη κόρη τους μετά από 51 χρόνια - Την απήγαγαν όταν ήταν μωρό

Την είχε αρπάξει η μπέιμπι σίτερ - Κατηγόρησαν τη μητέρα ότι την σκότωσε

Συγκινητική επανένωση γονέων με την κόρη τους μετά από 51 χρόνια!

Μια γυναίκα κατάφερε να βρει ξανά τους βιολογικούς γονείς της μετά από 51 χρόνια. Η οικογένεια είχε χάσει τα ίχνη της όταν ήταν παιδί, καθώς την είχαν από το σπίτι της όταν ήταν μωρό.

Μετά από μισό αιώνα αναζήτησης, μια οικογένεια του Φορτ Γουόρθ στο Τέξας κατάφερε να βρει ξανά τη χαμένη κόρη της. 

Η Μελίσα Χάισμιθ χάθηκε το 1971 όταν, σε ηλικία μόλις 22 μηνών, όταν μια μπέιμπι σίτερ την απήγαγε από το σπίτι των γονιών της.

Σχεδόν 51 χρόνια μετά, η οικογένεια εντόπισε το αγαπημένο παιδί χρησιμοποιώντας ένα τεστ DNA.

βρήκε τους γονείς της μετά από 51 χρόνια 2

Στιγμές συγκίνησης στην επανένωση της οικογένειας / Φωτογραφία Facebook We found Melissa

Η εξαφάνιση της Μελίσα το 1971 και η επανένωση 

Ήταν Αύγουστος του 1971. Η μητέρα της Μελίσα εργαζόταν ως σερβιτόρα και χρειαζόταν μια μπέιμπι σίτερ για να προσέχει το παιδί της. Μετά από αγγελία που έβαλε σε εφημερίδα, προσέλαβε μια γυναίκα που εξέφρασε ενδιαφέρον για τη δουλειά, χωρίς όμως να τη συναντήσει προσωπικά.

Μια μέρα, ενώ η μητέρα της 22 μηνών τότε Μελίσα ήταν στη δουλειά, η συγκάτοικός της παρέδωσε το παιδί στη μπέιμπι σίτερ και έκτοτε δεν το είδε ποτέ ξανά.

εξαφάνιση παιδιού

Η Μελίσα απήχθη μέσα από το σπίτι της σε ηλικία 22 μηνών / Φωτογραφία Facebook We found Melissa

Για χρόνια, η μητέρα αντιμετώπιζε κατηγορίες από τις αρχές επιβολής του νόμου ότι πιθανώς είχε σκοτώσει την κόρη της και έκρυψε το έγκλημα.

Η οικογένεια της Μελίσα όμως δεν τα παράτησε ποτέ. Συνέχισε να ψάχνει για το χαμένο παιδί της, ενώ τα τελευταία χρόνια δημιούργησαν και μια σελίδα στο Facebook με το όνομα «Finding Melissa», που μετά την επανένωση μετονομάστηκε σε «We found Melissa».

Τελικά εντόπισαν το κορίτσι χρησιμοποιώντας τις εταιρίες γενεαλογίας και γενετικής «Ancestry» και «23andMe». Η οικογένεια είπε ότι η μητέρα τους ήταν διστακτική, αφού είχε κάνει τεστ DNA με έξι διαφορετικές γυναίκες όλα αυτά τα χρόνια και όλες βγήκαν αρνητικές. 

«Κάθε φορά η μητέρα μου ήλπιζε. Μετά από 51 χρόνια, δεν ήθελε να υποβάλει άλλο τεστ DNA. Ήταν κουρασμένη, πληγωμένη και η κουβαλούσε ενοχές όλα αυτά τα χρόνια», είπε η αδελφή της Μελίσα, Βικτόρια.

βρήκαν τη χαμένη κόρη τους μετά από 51 χρόνια

Η Μελίσα αγκαλιά με τη μητέρα της μετά από μισό αιώνα / Φωτογραφία Facebook We found Melissa

Η αδελφή επεσήμανε ότι δεν βρήκαν τη Μελίσα μέσω του δικού της δείγματος DNA, αλλά μέσω του DNA των παιδιών της. 

Έτσι, κατάφεραν να την εντοπίσουν μέσα σε τρεις εβδομάδες και να επανενωθούν, μέσα σε ένα έντονα συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα. 

Η Μελίσα, όπως εκμυστηρεύτηκε, είχε μια δύσκολη ζωή. Έφυγε από το σπίτι όπου ζούσε στα 15 της και άλλαξε το όνομά της από Μέλανι, όπως την είχαν βαπτίσει.

Πλέον, έχοντας στο πλευρό της τους βιολογικούς γονείς και αδέλφια της, αισθάνεται ολοκληρωμένη και ζωντανή.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top