Ούτε βλέμμα ο Harry στον William - Η μυστική χειρονομία προς τη Meghan

Τα δάκρυα της Meghan Markle στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ

Είπαν το τελευταίο «αντίο» στη βασίλισσα Ελισάβετ - Βίντεο από STAR

Δεν υπήρχε οπτική επαφή ανάμεσα στα δύο αδέρφια - πρίγκιπα William και πρίγκιπα Harry - κατά τη διάρκεια της μεγαλειώδους κηδείας της γιαγιάς τους, Βασίλισσας Ελισάβετ, όπως αναφέρει σε εκτενέστατο δημοσίευμα ο βρετανικός Guardian. 

Το κλίμα ήταν «ψυχρό» ανάμεσα στους δύο πρίγκιπες που ούτε βλέμμα αντάλλαξαν ούτε έδειξαν κάποια έκφραση κατά τη διάρκεια της πομπής, ενώ περπατούσαν πίσω από το φέρερτο της βασίλισσας. Το ίδιο κλίμα επικράτησε και όταν βρέθηκαν δίπλα στις συζύγους τους, Kate και Meghan, στο Αββαείο του Γουεστμίνστερ. 

Με μία φράση του Άμλετ αποχαιρέτησε η βασιλική οικογένεια την Ελισάβετ

Όσοι βρίσκονταν στην τελετή κι αναζητούσαν ένα σημάδι ότι η κρίση ανάμεσα στα δύο αδέλφια έχει ξεπεραστεί, δυστυχώς δεν το έλαβαν ποτέ. Η κρίση στις σχέσεις William - Harry ξεκίνησε όταν ο δεύτερος αποφάσισε να φύγει από το Ηνωμένο Βασίλειο και να μετακομίσει στην Καλιφόρνια. Αυτή η απόφαση του μικρότερου πρίγκιπα κλόνισε τις σχέσεις του με τον αδερφό και προκάλεσε την έντονη κριτική της οικογένειας του. 

Οι σχέσεις τους εξακολουθούν να είναι «ψυχρές» / AP

 

Η βασιλική οικογένεια θρηνεί / AP

Οι δύο άνδρες κοιτούσαν στο έδαφος, δεν αλληλεπίδρασαν κατά τη διάρκεια της τελετής και κράτησαν μεταξύ τους απόσταση ασφαλείας. Οι στιγμές ήταν αμήχανες ανάμεσα και στις δύο δούκισσες, τη δούκισσα του Κέιμπριτζ, Kate και τη δούκισσα του Σάσεξ, Meghan.  

Βασίλισσα Ελισάβετ: Όλη της η ζωή σε timelapse βίντεο λίγων δευτερολέπτων

 

Συντετριμμένος ο Harry στην κηδεία

Συντετριμμένος και υπό ψυχολογική κατάρρευση εμφανίστηκε ο πρίγκιπας Harry στην κηδεία της γιαγιά του. Άλλωστε ποτέ δεν έκρυψε την αδυναμία που είχε στη βασίλισσα Ελισάβετ. Ούτε η βασιλίσσα έκρυψε ποτέ την αδυναμία που έτρεφε προς τον εγγονό της. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το πρίγκιπα να λυγίζει. 

Συντετριμμένος / AP

Η Meghan κλαίει / AP

Η μυστική χειρονομία του πρίγκιπα Harry προς τη Meghan

Μ’ ένα σφίξιμο στο χέρι, ο πρίγκιπας Harry θέλησε να κάνει τη σύζυγό του Meghan Markle να αισθανθεί ασφάλεια κι άνεση κατά τη διάρκεια της κηδείας, όπως αποκάλυψε στο People, ο δικηγόρος Pranav Bhanot, που ήταν παρόν στην κηδεία. 

Βασίλισσα Ελισάβετ: Όταν έκλαψαν οι royals - Ποιοι «έσπασαν» το πρωτόκολλο

«Ένιωσα ότι ήθελε να διασφαλίσει ότι αισθανόταν άνετα. Είδα τη διαβεβαίωση που έδινε ο Harry στη Meghan σε στιγμές που περπατούσαν μαζί και έπρεπε να πάνε προς τις διαφορετικές κατευθύνσεις τους», ανέφερε. 

Εμφανώς συγκινημένη η Δούκισσα του Σάσεξ στο πλευρό του πρίγκιπα Harry/ AP

Στο Αββαείο του Γουεστμίνστερ / AP

«Παρατήρησα πόσο υποστηρικτικός ήταν ο Harry στη Meghan», πρόσθεσε ο Bhanot. «Όταν πήραν ξεχωριστές οδηγίες μετά την τελετή, της έσφιξε σταθερά το χέρι.», πρόσθεσε ο κ. Bhanot.

Harry και Meghan / AP

Κοσμοσυρροή στο τελευταίο αντίο / AP

Σημειώνεται ότι η βασιλική οικογένεια ήταν εμφανώς συγκινημένη κατά τη διάρκεια της κηδείας της βασίλισσας Ελισάβετ Β', η οποία έστρεψε τα βλέμματα στο Ηνωμένο Βασίλειο με τον θάνατο της. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top