Με μία φράση του Άμλετ αποχαιρέτησε η βασιλική οικογένεια την Ελισάβετ

Η αδημοσίευτη φωτογραφία της βασίλισσας στα social media

Η βασίλισσα Ελισάβετ Β΄ «αναπαύεται» από χθες στην τελευταία της κατοικία

Η βασίλισσα Ελισάβετ από χθες το βράδυ αναπαύεται στην τελευταία της κατοικία, στη βασιλική κρύπτη του παρεκκλησίου του Αγίου Γεωργίου δίπλα στον σύζυγό της Φίλιππο, τον πατέρα, τη μητέρα και την αδελφή της. 

Βασίλισσα Ελισάβετ: Όλη της η ζωή σε timelapse βίντεο λίγων δευτερολέπτων

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ιδιωτικής τελετής της ταφής της, η βασιλική οικογένεια αποχαιρέτησε για τελευταία φορά την Ελισάβετ στα social media με μια αδημοσίευτη φωτογραφία της. 

 

 

Στη φωτογραφία, η οποία δεν έγινε γνωστό πού και πότε τραβήχτηκε, φαίνεται η βασίλισσα Ελισάβετ Β΄ να περπατά στο βουνό, ατενίζοντας τον απέραντο ορίζοντα. 

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η Κηδεία Της Έσπασε Κάθε Ρεκόρ

Η φωτογραφία, μάλιστα, συνοδευόταν από μια φράση από τον «Άμλετ» του Σαίξπηρ, την οποία είχε χρησιμοποιήσει ο βασιλιάς Κάρολος στο πρώτο του διάγγελμα με την άνοδό του στον θρόνο. 

«Μακάρι οι Άγγελοι να σε συνοδεύουν στην τελευταία σου κατοικία», έγραψε η βασιλική οικογένεια.

Βασίλισσα Ελισάβετ: Όταν έκλαψαν οι royals - Ποιοι «έσπασαν» το πρωτόκολλο

Σε δεύτερη ανάρτηση στο Instagram δημοσιεύτηκε μια ακόμα φωτογραφία της Ελισάβετ περιτριγυρισμένη από τα αγαπημένα της πρόσωπα, δίπλα στα οποία αναπαύεται πλέον. 

 

 

Στη συγκεκριμένη φωτογραφία διακρίνονται ο πρίγκιπας Φίλιππος, η βασίλισσα Ελισάβετ, ο πατέρας της Γεώργιος ΙV και η αδελφή της πριγκίπισσα Μαργαρίτα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top