Μέγκαν Μαρκλ: Φορούσε μικρόφωνο στην κοινή εμφάνιση με Ουίλιαμ και Κέιτ;

Όργιο φημών ότι κατέγραφε τα πάντα

Στο μικροσκόπιο των βρετανικών tabloids βρέθηκε και πάλι η Μέγκαν Μαρκλ, μετά από μια θεωρία που έγινε viral στο Twitter, σύμφωνα με την οποία φορούσε μικρόφωνο κάτω από το φόρεμά της, κατά την κοινή εμφάνισή της με τον Ουίλιαμ και την Κέιτ έξω από το Κάστρο του Ουίνδσορ. 

Χάρι Μέγκαν

Μία τσάκιση στο φόρεμα της Μέγκαν στάθηκε η αφορμή για να ξεκινήσουν οι θεωρίες ότι φορούσε μικρόφωνο

Η Δούκισσα του Σάσσεξ μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι, το Σαββατοκύριακο πραγματοποίησαν μετά από δύο χρόνια, κοινή εμφάνιση με τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας έξω από το κάστρο του Ουίνδσορ. Εκεί χαιρέτησαν τους Βρετανούς που είχαν συγκεντρωθεί μετά την ανακοίνωση του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ. 

Ελισάβετ: Έσπασε ο πάγος ανάμεσα σε Ουίλιαμ και Χάρι μετά από δύο χρόνια

Κάποιοι όμως χρήστες του Twitter, παρατήρησαν μια ορθογώνια τσάκιση στη μέση του μαύρου φορέματος της Μέγκαν και υπέθεσαν ότι φορούσε μικρόφωνο. 

Χάρι Μέγκαν Ουίλιαμ Κέτι

Χρήστες του Twitter έγραψαν ότι η Δούκισσα του Σάσσεξ μπορεί να κατέγραφε την κοινή εμφάνιση με τον Ουίλιαμ και την Κέιτ για το ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει για το Netflix

«Τι κρύβει η Μέγκαν κάτω από το φόρεμά της;» έγραψε κάποιος στο Twitter, ενώ κάποιοι άλλοι αναρωτήθηκαν μήπως ηχογραφούσε τη στιγμή για το επερχόμενο ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει για το Netflix. 

Ο Κάρολος έβαλε βέτο για τη Μέγκαν: «Μην έρθει στο Μπαλμόραλ»

«Φοράει η Μέγκαν Μαρκλ μικρόφωνο για να χρησιμοποιήσει τον θάνατο της βασίλισσας για το ριάλιτι σόου της στο Netflix;» έγραψε άλλος χρήστης.

Κέιτ Ουίλιαμ Χάρι Μέγκαν

Το περιβάλλον της Μέγκαν διέψευσε ότι φορούσε μικρόφωνο

«Αυτό είναι τρελό και στην πραγματικότητα βλάπτει την ίδια. Φυσικά, δε φορούσε μικρόφωνο», απάντησαν πηγές από το περιβάλλον της, ενώ υποστηρικτές της έσπευσαν να υποστηρίξουν ότι μπορεί να είναι και κάποια ιατρική συσκευή. 

Meghan Markle –Harry: «Έριξαν» μαύρο στο site τους για τη βασίλισσα

Το μυστήριο της… τσάκισης πάντως δεν έχει λυθεί και όλοι στη Βρετανία αναμένουν τώρα να δουν αν τα δύο αδέλφια και οι σύζυγοί τους καθίσουν κοντά, συνεχίζοντας έτσι τις προσπάθειες να έρθουν πιο κοντά. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top