Ελισάβετ: Έσπασε ο πάγος ανάμεσα σε Ουίλιαμ και Χάρι μετά από δύο χρόνια

Το παρασκήνιο της κοινής εμφάνισης των δύο ζευγαριών έξω από το παλάτι

Μετά από δύο ολόκληρα χρόνια Ουίλιαμ και Χάρι βρέθηκαν και πάλι δίπλα διπλά, μαζί με τις συζύγους τους, σε μια συμβολική κίνηση που δείχνει ότι έσπασε ο πάγος ανάμεσά τους. Ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ τους έφερε για λίγο και πάλι κοντά, με τους Βρετανούς να ελπίζουν τώρα πως τα δύο αδέλφια θα προσπαθήσουν να αποκαταστήσουν τις σχέσεις τους. 

Ο βασιλιάς Κάρολος Γ΄ ήταν αυτός που ζήτησε από τους γιους του να βάλουν στην άκρη τις διαφορές τους ενόψει της κηδείας της γιαγιάς τους, επιθυμία που τελικά εισακούστηκε από τους δύο πρίγκιπες. 

Χάρι Ουίλιαμ Μέγκαν Κέιτ

Για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια ο Ουίλιαμ και η Κέιτ έκαναν κοινή εμφάνιση με τον Χάρι και τη Μέγκαν

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ήταν αυτός που έκανε το πρώτο βήμα κι έτεινε κλάδο ελαίας στον μικρότερο αδελφό του. Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου φέρεται να τηλεφώνησε στον Δούκα του Σάσσεξ την τελευταία στιγμή και να του ζήτησε να τον συνοδέψει σε δημόσια εμφάνιση έξω από το κάστρο του Ουίνδσορ. 

Βασίλισσα Ελισάβετ: Φτάνει σήμερα στο Εδιμβούργο η σορός της

Ο πρίγκιπας της Κορνουάλης και η πριγκίπισσα της Ουαλίας περπάτησαν έτσι δίπλα δίπλα με τον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσσεξ, έξω από το κάστρο, επιθεωρώντας τα χιλιάδες μπουκέτα λουλουδιών και τα μηνύματα που έχουν αφήσει η Βρετανοί, τιμώντας έτσι τη βασίλισσα Ελισάβετ. 

Ουίλιαμ Χάρι

Τα δύο ζευγάρια διάβασαν τα μηνύματα που είχαν αφήσει οι Βρετανοί έξω από το κάστρο του Ουίνδσορ

Η κοινή εμφάνιση των δύο ζευγαριών διήρκησε 40 λεπτά, κατά τη διάρκεια των οποίων είχαν σύντομες συνομιλίες με τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί έξω από το κάστρο του Ουίνδσορ. 

Ο Κάρολος έβαλε βέτο για τη Μέγκαν: «Μην έρθει στο Μπαλμόραλ»

Ο Χάρι και η Μέγκαν, οι οποίοι τα τελευταία δύο χρόνια έχουν εγκαταλείψει τα βασιλικά τους καθήκοντα και μένουν μόνιμα στην Καλιφόρνια, κρατιούνταν χέρι χέρι και διάβαζαν τα μηνύματα των Βρετανών.

Μάλιστα το πλήθος μόλις είδε τον Ουίλιαμ και τον Χάρι να βγαίνουν από το κάστρο μαζί άρχισε να επευφημεί και να χειροκροτεί, επικροτώντας την απόφασή τους να αφήσουν για λίγο στην άκρη τις διαφορές τους. 

Ουίλιαμ και Χάρι

Τα δύο ζευγάρια χαιρετίσαν τους συγκεντρωμένους, ευχαριστώντας τους για τη συμπαράσταση στο πένθος τους

Μπροστά προχωρούσαν ο Ουίλιαμ και η Κέιτ, όπως προβλέπει το πρωτόκολλο, ενώ κάποια στιγμή ο Χάρι φέρεται να τράβηξε το χέρι της Μέγκαν, για να μην προσπεράσει τον διάδοχο του θρόνου και τη σύζυγό του. 

Ο Κάρολος ανακηρύχθηκε κι επίσημα βασιλιάς

Σύμφωνα με την Daily Mail η χθεσινή κοινή εμφάνιση των δύο ζευγαριών θα σηματοδοτήσει την αρχή για την άμβλυνση των σχέσεών τους, μετά από μια σειρά συνεντεύξεων του Χάρι και της Μέγκαν που τους έβαλαν στα μαύρα κατάστιχα της βασιλικής οικογένειας. 

Ουίλιαμ Χάρι

Ο βασιλιάς Κάρολος είναι αυτός που ζήτησε από τους γιους του να βάλουν στην άκρη τις διαφορές τους

Αποκαλύπτει μάλιστα ότι πριν τον θάνατο της Βασίλισσας, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσσεξ δεν είχαν πρόθεση να συναντηθούν με τον Ουίλιαμ και την Κέιτ, παρά το γεγονός ότι έμεναν πολύ κοντά.

Βασίλισσα Ελισάβετ: Το άλλο πρόσωπο της γιαγιάς–Η σχέση με τα δισέγγονά της

Πάντως οι Times του Λονδίνου υποστηρίζουν ότι χρειάστηκαν αρκετές διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο ζευγαριών, ώστε να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες της κοινής τους εμφάνισης. Γι’ αυτό άλλωστε καθυστέρησαν να φτάσουν στο κάστρο του Ουίνδσορ 45 λεπτά περίπου. 

Ουίλιαμ

Ο Ουίλιαμ φέρεται να τηλεφώνησε στον Χάρι και να πρόσφερε κλάδο ελαίας στον μικρότερο αδελφό του

«Ο πρίγκιπας της Ουαλίας προσκάλεσε τον δούκα και τη δούκισσα του Σάσσεξ να τον συνοδεύσουν. Ο ίδιος θεώρησε ότι ήταν σημαντικό να δείξουν ενωμένοι για τη Βασίλισσα σε αυτήν την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για την οικογένεια», ανέφερε μια πηγή από το παλάτι.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top