Ο Κάρολος έβαλε βέτο για τη Μέγκαν: «Μην έρθει στο Μπαλμόραλ»

Οι γέφυρες που έριξε στο ζευγάρι κατά το διάγγελμά του

Μπορεί χθες στο διάγγελμά του, ο νέος βασιλιάς του Ηνωμένου Βασιλείου, Κάρολος ο Γ΄ να έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον γιο του Χάρι και στη νύφη του Μέγκαν, εκφράζοντάς τους την αγάπη του, ωστόσο, δημοσίευμα της Sun αποκαλύπτει ότι απαγόρευσε στη Μέγκαν να πάει στο Κάστρο του Μπαλμόραλ για να αποχαιρετήσει την Ελισάβετ

Κάρολος γάμος Χάρι Μέγκαν

Ο βασιλιάς Κάρολος φέρεται να ξεκαθάρισε στον Χάρι ότι η Μέγκαν δεν ήταν ευπρόσδεκτη στις τελευταίες στιγμές της βασίλισσας

«Θέλω να εκφράσω την αγάπη μου για τον Χάρι και τη Μέγκαν καθώς συνεχίζουν να χτίζουν τη ζωή τους στο εξωτερικό», ανέφερε στο διάγγελμά του ο βασιλιάς Κάρολος, κάνοντας πολλούς να πιστέψουν ότι αυτό ήταν το πρώτο βήμα για να γεφυρωθεί το χάσμα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ τους.

Ο Κάρολος ανακηρύχθηκε κι επίσημα βασιλιάς

Ωστόσο, όπως αναφέρει η Sun, φέρεται να είπε στον Χάρι να μη φέρει μαζί του τη σύζυγό του, Μέγκαν, στο κάστρο Μπαλμόραλ, όταν εκείνος ετοιμαζόταν να επισκεφθεί την ετοιμοθάνατη γιαγιά του. 

Μέγκαν Χάρι

Οι σχέσεις των Σάσεξ με το παλάτι δεν έχουν αποκατασταθεί

Την ώρα που η βασίλισσα Ελισάβετ βρισκόταν στις τελευταίες της στιγμές, ο Κάρολος φέρεται να τηλεφώνησε στον Δούκα του Σάσεξ για να του ξεκαθαρίσει ότι η Μέγκαν δεν ήταν ευπρόσδεκτη.

Βασιλιάς Κάρολος Γ': Πρώτη συνάντηση με τη Λιζ Τρας

Ο Χάρι και η Μέγκαν βρίσκονταν στη Βρετανία, όταν η υγεία της Ελισάβετ άρχισε να επιδεινώνεται. Το ζευγάρι, φέρεται να προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στο παλάτι, όταν ανακοίνωσαν ότι ταξίδευαν και οι δύο από το Ουίνδσορ στη Σκωτία. 

Βασίλισσα Μέγκαν Χάρι

Εκτιμάται ότι δεν υπάρχει εμπιστοσύνη από το παλάτι προς την Μέγκαν και τον Χάρι

«Ο Κάρολος είπε στον Χάρι ότι θα ήταν λάθος και ανάρμοστο να βρεθεί η Μέγκαν στο Μπαλμόραλ σε μια τόσο θλιβερή στιγμή. Του επισημάνθηκε ότι ούτε η Κέιτ θα πήγαινε και ότι μόνο οι πολύ στενοί συγγενείς θα έπρεπε να βρίσκονται στο πλευρό της Ελισάβετ. Ο Κάρολος έκανε πολύ, πολύ ξεκάθαρο ότι η Μέγκαν δε θα ήταν ευπρόσδεκτη», αναφέρει η Sun, αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο λίγες στιγμές πριν τον θάνατο της Ελισάβετ.

Βασίλισσα Ελισάβετ: Το άλλο πρόσωπο της γιαγιάς–Η σχέση με τα δισέγγονά της

Η Telegraph από την άλλη υποστηρίζει ότι ούτε ο Χάρι κλήθηκε στο Μπαλμόραλ όταν σήμανε συναγερμός στα παιδιά και στα εγγόνια της βασίλισσας ότι πλησιάζει το τέλος, παρά το γεγονός ότι είχε ειδοποιηθεί αμέσως για τα άσχημα νέα. Μάλιστα, όπως αναφέρει η εφημερίδα, οι λόγοι ήταν συνταγματικοί. 

Μέγκαν Χάρι

Κανείς δε γνωρίζει τι θα γίνει στη δίκη της βασίλισσας Ελισάβετ κι αν η Μέγκαν θα παρευρεθεί

Πηγή πάντως από το περιβάλλον της βασιλικής οικογένειας ανέφερε πως είναι δύσκολο τα υπόλοιπα μέλη να εμπιστευθούν τους Σάσεξ, καθώς γνωρίζουν ότι σύντομα θα εκδώσουν ένα βιβλίο με αποκαλύψεις για τη βασιλική οικογένεια. 

Βασίλισσα Ελισάβετ: Στις 19 Σεπτεμβρίου η κηδεία της

Φαίνεται λοιπόν, ότι παρά την… αγάπη του Καρόλου για τον Χάρι και τη Μέγκαν, καμία από τις δύο πλευρές δεν μπορεί ακόμα να ξεχάσει… τα περασμένα
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top