Meghan Markle –Harry: «Έριξαν» μαύρο στο site τους για τη βασίλισσα

Το μήνυμά του για τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle εξέφρασαν τη λύπη τους μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ και έβαλαν μαύρο φόντο στο site τους ως ένδειξη πένθους.

Το ζευγάρι έγραψε χαρακτηριστικά: «ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ Αυτού Μεγαλειότητας Βασίλισσας Ελισάβετ II 1926-2022».

Meghan Markle –Harry: «Έριξαν» μαύρο στο site τους για τη βασίλισσα

Βασίλισσα Ελισάβετ: 10ήμερο πένθος στη Βρετανία–Τι ακολουθεί τον θάνατό της

Ο πρίγκιπας Harry βρίσκεται ήδη στη Σκωτία, στο Balmoral – στο μέρος που η γιαγιά του βασίλισσα Ελισάβετ πέθανε– χωρίς τη σύζυγό του, Meghan, η οποία θα παραμείνει στο Λονδίνο. 

Η βασίλισσα Ελισάβετ πέθανε σε ηλικία 96 ετών και υπήρξε η μακροβιότερη μονάρχης και αρχηγός κράτους της Βρετανίας για 70 χρόνια, αφού ανέλαβε τα καθήκοντά της σε ηλικία 25 ετών όταν πέθανε ο πατέρας της, βασιλιάς Γεώργιος ΣΤ’.

Η βασίλισσα πέθανε στην κατοικία της στο Μπαλμόραλ στη Σκωτία με το παλάτι να εκδίδει ανακοίνωση για τον χαμό της: «Η βασίλισσα πέθανε ειρηνικά στο Μπαλμόραλ σήμερα το απόγευμα. Ο βασιλιάς και η σύζυγος του θα παραμείνουν στο Μπαλμόραλ σήμερα το απόγευμα και θα επιστρέψουν στο Λονδίνο αύριο».

Βρετανία: Στον Κάρολο το στέμμα - «Βασιλική σύζυγος» η Καμίλα

Ο πρίγκιπας Κάρολος απέτισε φόρο τιμής στην εκλιπούσα μητέρα του, λέγοντας: «Ο θάνατος της αγαπημένης μου μητέρας, της αυτής μεγαλειότητας της βασίλισσας, είναι μια στιγμή της μεγαλύτερης θλίψης για εμένα και όλα τα μέλη της οικογένειάς μου. Θρηνούμε βαθύτατα τον θάνατο της πολυαγαπημένης Μητέρας. Γνωρίζω ότι η απώλειά της θα κοστίσει σε όλους και εκτός χώρας, στη βασιλεία και την Κοινοπολιτεία και σε πλήθος κόσμου. Κατά τη διάρκεια της αλλαγής αυτής και του πένθους, εηώ και η οικογένειά μου θα παρηγορούμαστε από το σεβασμό και τη βαθιά στοργή που η Βασίλισσα προσέφερε απλόχερα σε όλους».

Πλήθος κόσμου άρχισε να συγκεντρώνεται και να καταθέτει λουλούδια έξω από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, τιμώντας τη μνήμη της βασίλισσας Ελισάβετ. Η ημέρα του θανάτου της βασίλισσας σηματοδοτεί την έναρξη του δεκαήμερου εθνικού πένθους, ενώ θα τηρηθεί 30ημερο πένθος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top