Βρετανία: «Έφυγε» ο 12χρονος Άρτσι - Αποσυνέδεσαν τα μηχανήματα οι γιατροί

«Κάναμε όλα όσα υποσχέθηκα στο αγόρι μου», λέει η μητέρα του 12χρονου

Έφυγε από τη ζωή, αφού οι γιατροί αποσύνδεσαν τα μηχανήματα που τον κρατούσαν ζωντανό, νωρίτερα σήμερα ο 12χρονος Άρτσι Μπάτερσμπι (Archie Battersbe) από την Βρετανία. Υπενθυμίζεται ότι ο ανήλικος είχε μείνει εγκεφαλικά νεκρός μετά από ένα ατύχημα που είχε στο σπίτι του.

Archie Battersbee: Η ιστορία του 12χρονου που είναι σε κώμα

Η μητέρα του, Χόλι Ντανς, ανακοίνωσε τον θάνατό του σε δηλώσεις τις οποίες και έκανε έξω από το νοσοκομείο που είχε εισαχθεί ο 12χρονος και είπε ότι ήταν «η πιο περήφανη μαμά στον κόσμο».

Συγκεκριμένα τόνισε πως:

Ο Άρτσι ήταν ένα τόσο όμορφο αγοράκι και πάλεψε μέχρι το τέλος, και είμαι τόσο περήφανη που είμαι η μαμά του. Πέθανε στις 12.15 μ.μ.

«Του διέκοψαν την φαρμακευτική αγωγή στις 10 π.μ., τα ζωτικά του όργανα έδιναν σταθερές ενδείξεις μέχρι δύο ώρες αργότερα, όταν και του αφαίρεσαν την παροχή οξυγόνου», είπε η Έλα Ρόουζ Κάρτερ, η αρραβωνιαστικιά του μεγαλύτερου αδελφού του Άρτσι, Τομ, μιλώντας εκ μέρους της οικογένειας»

O 12χρονος Archie Battersbee

O 12χρονος Archie Battersbee

«Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα αξιοπρεπές στο να βλέπεις ένα μέλος της οικογένειας ή ένα παιδί να βασανίζεται.Ελπίζουμε ότι καμία οικογένεια δεν πρέπει να περάσει αυτό που ζήσαμε. Είναι βάρβαρο» πρόσθεσε.

Πώς ο Άρτσι (Archie Battersbe) έπεσε σε κώμα- To challenge του TikTok

Ο Archie βρισκόταν στο επίκεντρο μιας μακράς νομικής διαμάχης από τότε που τραυματίστηκε σοβαρά σε ένα ατύχημα στο σπίτι του, στο Southend του Essex, τον περασμένο Απρίλιο. Σύμφωνα με το BBC, η μητέρα του παιδιού βρήκε τον γιο της αναίσθητο με ένα δέσιμο στο κεφάλι του στο σπίτι τους και πιστεύει ότι συμμετείχε σε μια διαδικτυακή πρόκληση. Έκτοτε δεν ανέκτησε τις αισθήσεις του και διατηρείτο στη ζωή με συνδυασμό ιατρικών παρεμβάσεων, μηχανικής υποστήριξης και φαρμακευτικών θεραπειών.

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια του 12χρονου έδωσε μάχη για να διατηρήσει τη θεραπεία υποστήριξης της ζωής του με την ελπίδα ότι θα επανέλθει. Επίσηες χθες έχασε μια τελευταία μάχη για να τον μεταφέρει σε ξενώνα για να πεθάνει «ειρηνικά» χθες, αφού οι γιατροί είπαν ότι ήταν πολύ επικίνδυνο να τον μεταφέρουν.

Οι οικείοι του διατηρούσαν την ελπίδα ότι θα γινόταν καλύτερα, αλλά οι γιατροί προειδοποίησαν τον Απρίλιο ότι είχε ελάχιστες πιθανότητες ανάκαμψης, λέγοντας ήταν εγκεφαλικά νεκρός.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top