Ουκρανία: Απειλές Πούτιν σε Δύση για αντίποινα αν δώσουν πυραύλους

«Θα χτυπήσουμε εκείνους τους στόχους που δεν έχουμε χτυπήσει ακόμη»

Η Ρωσία από την ημέρα που ξεκίνησε ο πόλεμος έχει καταλάβει έκταση όσο η Ελλάδα στην Ουκρανία

Ο Βλάντιμιρ Πούτιν προειδοποίησε τη Δύση, πως η Ρωσία θα πλήξει νέους στόχους, εάν οι Ηνωμένες Πολιτείες αρχίσουν να προμηθεύουν την Ουκρανία με πυραύλους μεγαλύτερου βεληνεκούς.

Εάν παρασχεθούν τέτοιοι πύραυλοι, «θα χτυπήσουμε εκείνους τους στόχους που δεν έχουμε χτυπήσει ακόμη», ανέφερε ο Πούτιν σε απόσπασμα συνέντευξης που παραχώρησε στο κρατικό τηλεοπτικό κανάλι Rossiya-1.

Ουκρανία: «Γ@μ@ Πούτιν γιατί δεν έριξες πύραυλο στο κοινοβούλιο του Κιέβου»

Ο Ρώσος Πρόεδρος δεν κατονόμασε τους στόχους που σκοπεύει να επιδιώξει η Ρωσία εάν οι δυτικές χώρες αρχίσουν να προμηθεύουν την Ουκρανία με πυραύλους μεγαλύτερου βεληνεκούς. Είπε ότι η «φασαρία» γύρω από τις δυτικές προμήθειες όπλων στην Ουκρανία έχει σχεδιαστεί για να παρατείνει τη σύγκρουση.

Βλαντιμίρ Πούτιν: «Οι γιατροί του δίνουν τρία χρόνια ζωής»!

Η Ουκρανία αναζητά συστήματα πολλαπλής εκτόξευσης πυραύλων (MLRS), όπως τα M270 και M142 HIMARS, για να πλήξει στρατεύματα και αποθήκες όπλων στα νώτα των ρωσικών δυνάμεων.

Σολτς - Μακρόν ζήτησαν από τον Πούτιν απευθείας συνομιλίες με τον Ζελένσκι

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα σχέδια να δώσει στην Ουκρανία πυραυλικά συστήματα ακριβείας HIMARS αφού έλαβε διαβεβαιώσεις από το Κίεβο ότι δεν θα τα χρησιμοποιήσει για να πλήξει στόχους εντός της Ρωσίας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top