Βλαντιμίρ Πούτιν: «Οι γιατροί του δίνουν τρία χρόνια ζωής»!

Έχει αρχίσει να χάνει την όρασή του - Έχει καρκίνο και Πάρκινσον

Οι φήμες για την υγεία του Βλαντιμίρ Πούτιν οργιάζουν για άλλη μία φορά. Η Daily Mail αποκαλύπτει πως ο Ρώσος Πρόεδρος έχει «λιγότερα από τρία χρόνια ζωής», καθώς πάσχει από σοβαρής μορφής καρκίνο που εξαπλώνεται ραγδαία. 

«Ο Πούτιν γλίτωσε από απόπειρα δολοφονίας πριν δύο μήνες», λένε οι Ουκρανοί

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, πρώην μέλος της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ρωσίας (FSB) δηλώνει πως ο Πούτιν: «Έχει μια σοβαρή μορφή καρκίνου που εξελίσσεται ραγδαία. Δεν έχει περισσότερα από δύο έως τρία χρόνια ζωής». 

Μάλιστα, υπάρχουν ενδείξεις πως έχει ήδη αρχίσει να χάνει την όρασή του: «Μαθαίνουμε ότι υποφέρει από πονοκεφάλους και πως, όταν εμφανίζεται στην τηλεόραση, χρειάζεται να έχει τα πάντα γραμμένα σε χαρτιά με τεράστια γράμματα, ώστε να μπορεί να διαβάζει όσα θέλει να πει. Τα γράμματα είναι τόσο μεγάλα που κάθε σελίδα περιλαμβάνει μόνο μία – δυο προτάσεις. Η όρασή του επιδεινώνεται σημαντικά με τον καιρό και τα άκρα του πλέον τρέμουν ανεξέλεγκτα». 

«Ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα κάνει επέμβαση γιατί έχει καρκίνο»

Ωστόσο, η κατάσταση της υγείας του φαίνεται πως έχει επηρεάσει και τη συμπεριφορά του: «Ο Πούτιν δεν θα φορέσει γυαλιά – που θα μπορούσαν να τον βοηθήσουν – γιατί αυτό θα ήταν ένδειξη αδυναμίας. Συνήθιζε να είναι ψύχραιμος με τους υφιστάμενούς του, αλλά τώρα έχει ξεσπάσματα ανεξέλεγκτης οργής. Έχει τρελαθεί εντελώς και δεν εμπιστεύεται σχεδόν κανέναν», λέει επίσης το  πρώην μέλος της FSB.

Την περασμένη εβδομάδα, πάντως, ο Πούτιν εμφανίστηκε δημόσια σε συνάντηση με τον Λευκορώσο ομόλογό του, Λουκασένκο στο Σότσι. Εκεί, φάνηκε να κουνά αμήχανα τα πόδια του, γεγονός που «μαρτυρά» ότι μπορεί να πάσχει και από Πάρκινσον, όπως πολλοί έχουν πει στο παρελθόν. 

Ποιες είναι οι δύο κόρες του Πούτιν που δέχτηκαν κυρώσεις από τις ΗΠΑ

Πάντως, ήδη τα διεθνή μέσα έχουν αρχίσει να ερευνούν τα σενάρια διαδοχής του Ρώσοι Προέδρου. Κάποιοι θεωρούν πως μπορεί να αναλάβει τα ηνία ακόμα και η κόρη του, η  35χρονη Κατερίνα Τιχόνοβα, η οποία προσπαθεί να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top