Ουκρανία: «Γ@μ@ Πούτιν γιατί δεν έριξες πύραυλο στο κοινοβούλιο του Κιέβου»

Κλεμμένες συνομιλίες «καίνε» Ρώσους αξιωματικούς

Εικόνες από τη βομβαρδισμένη Ουκρανία

Πονοκέφαλο έχουν προκαλέσει σε Ρώσους συνταγματάρχες συνομιλίες που υπεκλάπησαν από τις ουκρανικές υπηρεσίες πληροφοριών και στις οποίες φέρονται να βρίζουν τον Πούτιν και τον Σοϊγκού για τις αποτυχίες της Ρωσίας στον πόλεμο της Ουκρανίας. Ωστόσο η αυθεντικότητα των κλεμμένων συνομιλιών δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί ανεξάρτητα.

Πρωταγωνιστές των συνομιλιών είναι ο Βλαντιμίροβιτς Βλάσοφ και Βιτάλι Κόβτουν. Ο ένας είναι Ρώσος συνταγματάρχης που διοικούσε πυραυλικές μεραρχίες κατά τη διάρκεια του βομβαρδισμού της Μαριούπολης το 2015 και ο άλλος στρατιωτικός γιατρός από το Βινίτσιν, ο οποίες έχει πολλούς συγγενείς στην Ουκρανία. 

100 ημέρες πολέμου στην Ουκρανία: Υπό ρωσική κατοχή το 1/5 της χώρας

Οι διάλογοι των Ρώσων αξιωματικών

«Ένας γ@μ…ένος πύραυλος έπρεπε να πέσει στην oυκρανική Βουλή στο Κίεβο. Γιατί δεν έπεσε. Να πάρει, δεν το καταλαβαίνω, είσαι γ@μ…ένος γ@μ..όλη Πούτιν. Γιατί δεν έπεσε πύραυλος στο Κίεβο… Κάτι δεν έγινε σωστά», ακούγεται να λέει ο Κόβτουν, ενώ στο στόχαστρο μπαίνει και ο Σοϊγκού.

Η Ρωσία ξεκίνησε να διεξάγει γυμνάσια με πυρηνικές δυνάμεις

«Ο Σεργκέι Σοϊγκού είναι τελείως ανίκανος», ακούγεται να λέει Ρώσος στρατιωτικός, ο οποίος φέρεται να είναι ο Βλαντιμίροβιτς Βλάσοφ. «Απλώς ένας γ@@@..ος σόουμαν», προσθέτει. Ο Βλάσοφ αποκαλεί επίσης τον στρατηγό Αλεξάντερ Ντβόρνικοφ, τον ανώτατο διοικητή της Ρωσίας στην Ουκρανία, «εντελώς ανόητο» και «ανεγκέφαλο γ@@…ο ηλίθιο».

Η Ρωσία χρησιμοποιεί νέο βαρύ φλογοβόλο σύστημα στην Ουκρανία

Οι δύο αξιωματικοί φαίνεται πως ζητούν και τον βομβαρδισμό αμάχων: «Ρίξτε τις, γαμ***. Ακόμα και αν χτυπήσουν σε λάθος μέρος, ας φοβηθούν», φέρονται να λένε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top