Αυστραλία: Δήλωσε ένοχος για την απαγωγή της 4χρονης Κλιό

Η μικρή εξαφανίστηκε από τη σκηνή της οικογένειάς της σε κάμπινγκ

Ο ύποπτος που κατηγορείται για την απαγωγή ενός 4χρονου κοριτσιού, της μικρής Κλίο Σμιθ, σε απομακρυσμένο κάμπινγκ στην Αυστραλία δήλωσε σήμερα ένοχος, σε μια απρόσμενη τροπή σε αυτήν την υπόθεση που είχε προκαλέσει διεθνώς το ενδιαφέρον του κόσμου και είχε ευρεία κάλυψη από τα μέσα ενημέρωσης.

Κλίο Σμιθ: Στις φυλακές με αλυσίδες στα πόδια ο απαγωγέας της

Η 4χρονη εξαφανίστηκε από την σκηνή της οικογένειάς της σε κάμπινγκ στη Δυτική Αυστραλία τον Οκτώβριο, προκαλώντας ευρεία επιχείρηση ερευνών για τον εντοπισμό της, με κάποιους να εκφράζουν φόβους για μια τραγωδία.

Ωστόσο, η μικρή βρέθηκε ζωντανή 18 ημέρες μετά την εξαφάνισή της, μόνη σε ένα σπίτι κλειδωμένο στην παραλιακή πόλη Κάρναρβον, η οποία βρίσκεται σε απόσταση μερικών χιλιομέτρων από το μέρος από το οποίο εξαφανίστηκε.

Η 4χρονη Κλίο Σμιθ μετά τη διάσωσή της- φωτογραφία ΑΡ

Ο ύποπτος στην υπόθεση αυτή, ο Τέρενς Ντάρελ Κέλι, δήλωσε σήμερα ένοχος για απαγωγή παιδιού κάτω των 16 ετών μέσω βίντεο από την φυλακή στην οποία κρατείται.

Κλίο Σμιθ: Εμμονή με τις κούκλες είχε ο 36χρονος ύποπτος για την απαγωγή

Η απολογία του Κέλι σχετικά με άλλες κατηγορίες, κυρίως μια νέα κατηγορία για επίθεση σε αστυνομικό, αναβλήθηκε.

Όταν απαγγέλθηκε η κύρια κατηγορία εναντίον του, ο Τέρενς Ντάρελ Κέλι απάντησε απλώς: «ένοχος». Ο 36χρονος θα παραμείνει υπό προσωρινή κράτηση ως την επόμενη φορά που θα παρουσιαστεί ενώπιον του δικαστηρίου τον Μάρτιο. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Κέλι ενήργησε μόνος του και δεν έχει καμία σχέση με την οικογένεια.

Κλίο Σμιθ: Βίντεο από τη διάσωση της 4χρονης - «Θα σε πάμε να δεις τη μαμά»

Η υπόθεση αυτή είχε προσελκύσει την προσοχή σε ολόκληρο τον κόσμο, με μεγάλη ανακούφιση να εκφράζεται όταν η Κλίο Σμιθ βρέθηκε και οδηγήθηκε στους γονείς της στις αρχές Νοεμβρίου. Η αστυνομία συνέλαβε γρήγορα τον Κέλι, ο οποίος τέθηκε υπό προσωρινή κράτηση την πρώτη φορά που παρουσιάστηκε ενώπιον δικαστή τον Νοέμβριο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top