Κλίο Σμιθ: Εμμονή με τις κούκλες είχε ο 36χρονος ύποπτος για την απαγωγή

Ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή που οι αστυνομικοί εντόπισαν την 4χρονη

O 36χρονος Terry Kelly είναι ο άνδρας που συνελήφθη και κατηγορείται για την απαγωγή της 4χρονης Κλίο Σμιθ, η εξαφάνιση της οποίας συγκλόνισε την Αυστραλία. Ο Kelly φέρεται να είχε εμμονή με τις κούκλες και να είχε δημιουργήσει ψεύτικα προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης… της υποτιθέμενης οικογένειάς του.

Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν στην πόλη Carnarvon της Δυτικής Αυστραλίας, λίγο πριν εισβάλουν στο κλειδωμένο σπίτι όπου βρήκαν την Κλίο, που αγνοούταν για 18 ημέρες. 

Κλίο Σμιθ: Βίντεο από τη διάσωση της 4χρονης - «Θα σε πάμε να δεις τη μαμά»

To δίκτυο «9 News» δημοσιοποίησε μια φωτογραφία με τον φερόμενο δράστη σε ασθενοφόρο. Είχε επίδεσμό στο κεφάλι και σύμφωνα με τα ξένα ΜΜΕ, είχε δεχθεί επίθεση από συγκρατούμενό του, όταν ο δεύτερος έμαθε ότι ήταν ο ύποπτος για την εξαφάνιση της Κλίο. 

Η αστυνομία εκτιμά ότι ο κατηγορούμενος ενήργησε «εντελώς μόνος» παίρνοντας την Κλίο από το κάμπινγκ. Γείτονες δήλωσαν ότι ήταν «ήσυχος τύπος», ότι δεν είχαν μπει ποτέ στο σπίτι του παρόλο που ζούσε χρόνια εκεί και πως οι θάμνοι και τα κλειστά παράθυρα δεν επέτρεπαν σε κανέναν να δει μέσα. Έδειχνε λίγο ανήσυχος όταν οδηγούσε με το αυτοκίνητό του τις τελευταίες μέρες. Επίσης, λένε ότι κρατούσε δύο σκυλιά στην πίσω αυλή μέχρι πρόσφατα, αλλά τα μετέφερε στο μπροστινό μέρος του σπιτιού τις τελευταίες εβδομάδες.

Οι κατηγορίες αναμένεται να απαγγελθούν αργότερα την Πέμπτη, μόλις οι αστυνομικοί ολοκληρώσουν την ανάκριση στον Kelly.

Κλίο Σμιθ: Το συγκινητικό ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή που οι αστυνομικοί εντόπισαν την 4χρονη

Η αστυνομία εντόπισε την Κλίο σε ένα κλειδωμένο σπίτι το βράδυ της Τετάρτης και δημοσιοποίησε χθες τη στιγμή που αστυνομικός την έχει πάρει στην αγκαλιά του και την οδηγεί στη μαμά της. Σήμερα, η αστυνομία δημοσιοποίησε το ηχητικό ντοκουμέντο της στιγμής που οι αστυνομικοί την εντόπισαν στο κλειδωμένο σπίτι.

Αρχικά, ακούγεται η προσπάθεια να ανοίξουν την πόρτα. «Την έχουμε» ακούγεται να λέει ένας αστυνομικός, βλέποντας το κοριτσάκι. «Γεια σου μικρούλα. Είσαι εντάξει. Έλα εδώ. Πώς σε λένε; Πώς σε λένε γλυκιά μου;» ρωτά ο ντετέκτιβ, μέχρι που διστακτικά η 4χρονη τους επιβεβαιώνει ότι είναι η Κλίο.

Η 4χρονη Κλίο στην αγκαλιά του αστυνομικού τη στιγμή της διάσωσής της - φωτογραφία ΑΡ

Η 4χρονη Κλίο στην αγκαλιά του αστυνομικού τη στιγμή της διάσωσής της - φωτογραφία ΑΡ

Ο ντετέκτιβ Μπλέιν που είχε αναλάβει την υπόθεση εξαφάνισης είπε ότι οι αστυνομικοί έκλαιγαν από χαρά και ανακούφιση, πριν καλέσουν τους γονείς της Κλίο για να τους πουν τα καλά νέα. «Έχουμε κάποιον εδώ που θέλει να σου μιλήσει», θυμάται ο Μπλέιν να λέει στη μητέρα της μικρής, παροτρύνοντάς τους να ξεκινήσουν για το νοσοκομείο.

Το πρώτο βράδυ της Κλίο με την οικογένειά της

Η οικογένεια επανενώθηκε καθώς οι γιατροί εξέτασαν την 4χρονη. Ο ντετέκτιβ Μπλέιν αποκάλυψε ότι το κοριτσάκι φώναζε «μαμά» πριν η μαμά της τρέξει να το σφίξει στην αγκαλιά της.

Η 4χρονη Κλίο μέσα από το νοσοκομείο - φωτογραφία ΑΡ

Η 4χρονη Κλίο μέσα από το νοσοκομείο - φωτογραφία ΑΡ

 Η Κλίο πέρασε την πρώτη της νύχτα στο σπίτι με τη μητέρα της Ellie Smith, τον πατριό της Jake Gliddon και την αδερφή της.

Παίζει με τα παιχνίδια της στην αυλή και δείχνει να έχει προσαρμοστεί, είπε η μητέρα της. Το πρώτο πράγμα που ζήτησε όταν επέστρεψε στο σπίτι της ήταν να κοιμηθεί μαζί με τη μαμά της. 

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top