Κλίο Σμιθ: Στις φυλακές με αλυσίδες στα πόδια ο απαγωγέας της

Μεταφέρθηκε με αεροπλάνο σε φυλακές υψίστης ασφαλείας

Στις φυλακές του Περθ μεταφέρθηκε ο 36χρονος Terry Kelly, ο οποίος κατηγορείται για την απαγωγή της 4χρονης Κλίο Σμιθ. Θα παραμείνει προφυλακισμένος μέχρι την επόμενη φορά που θα εμφανιστεί στο δικαστήριο.

Ο κατηγορούμενος μεταφέρθηκε από το κρατητήριο στο Κάρναρβον με αεροπλάνο της αστυνομίας της Δυτικής Αυστραλίας, το πρωί της Παρασκευής. Απαθανατίστηκε με χειροπέδες στα χέρια, ξυπόλητος και με αλυσίδες στα πόδια.

Καθώς ανέβαινε στο αεροπλάνο, ένα τσάρτερ Cessna 441, φάνηκε να κλείνει το μάτι στους φωτογράφους. Τουλάχιστον τέσσερις αξιωματικοί ειδικών επιχειρήσεων τον συνόδευσαν στο αεροπλάνο, με προορισμό τη φυλακή υψίστης ασφαλείας στο Περθ.

Κλίο Σμιθ: Εμμονή με τις κούκλες είχε ο 36χρονος ύποπτος για την απαγωγή

Η αστυνομία δεν έχει δώσει πολλά στοιχεία για τον άνδρα που συνελήφθη για την απαγωγή και κράτηση της 4χρονη Κλίο, για 18 μέρες. Ωστόσο, από τους λογαριασμούς του στα social media, φαίνεται πως είχε εμμονή με τις κούκλες. 

Το κοριτσάκι βρέθηκε σε κλειδωμένο δωμάτιο, σε σπίτι μόλις επτά λεπτά από το πατρικό της. Είχε απαχθεί από σκηνή κάμπινγκ όπου βρισκόταν με τη μητέρα, τον πατριό και τη μικρότερη αδελφή της, στις 16 Οκτωβρίου. 

Κλίο Σμιθ: Το συγκινητικό «ευχαριστώ» της οικογένειάς της

Η οικογένεια της Κλίο Σμιθ ευχαρίστησε την αστυνομία και εξέφρασε την εκτίμησή της για την «αγάπη και την υποστήριξη» που έλαβε από όλη την Αυστραλία, σε μια συναισθηματική δήλωση μετά την απίστευτη διάσωση της 4χρονης.

Κλίο Σμιθ: Βίντεο από τη διάσωση της 4χρονης - «Θα σε πάμε να δεις τη μαμά»

Η μητέρα της Ellie Smith και ο πατριός της Jake Gliddon δήλωσαν συγκινημένοι από τη δημόσια ανταπόκριση για την εξαφάνιση της Κλίο πριν από 18 ημέρες.«Είμαστε ευγνώμονες που το κοριτσάκι μας είναι ξανά στην αγκαλιά μας» είπαν.

Η 4χρονη Κλίο Σμιθ μετά τη διάσωσή της- φωτογραφία ΑΡ

Η 4χρονη Κλίο Σμιθ μετά τη διάσωσή της- φωτογραφία ΑΡ

«Θα θέλαμε να εκμεταλλευτούμε αυτή την ευκαιρία για να ευχαριστήσουμε όλους όσοι συμμετείχαν στη διάσωση της κόρης μας Κλίο Σμιθ», ανέφερε το ζευγάρι. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top