Τουρκία: Ξύλο στη Βουλή ενώ η χώρα βιώνει μία από τις μεγαλύτερες κρίσεις

Απανωτά χτυπήματα για τον Ερντογάν από ΗΠΑ και ΕΕ

Μια κουβέντα βουλευτή της αντιπολίτευσης, ο οποίος χαρακτήρισε «εγκληματία» τον υπουργό Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού έβαλε μπουρλότο, με τους βουλευτές να πιάνονται στα χέρια σήμερα στην Τουρκία. Το βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου, την ώρα που η χώρα βιώνει μία από τις βαθύτερες οικονομικές κρίσης στην ιστορία της. 

Μήνυμα στην Άγκυρα από την Κοινή Διακήρυξη Ελλάδας - Ισραήλ – Κύπρου   

Μίλια μακριά από την Άγκυρα, ο Ερντογάν υπέγραφε συμφωνίες με τον Σεΐχη του Κατάρ. Εκεί πυροδότησε και πάλι τις φήμες περί κλονισμένης υγείας, καθώς μιλώντας στην τουρκική στρατιωτική μονάδα που εδρεύει στο εμιράτο ξέχασε τα λόγια του. Ο Χιουλουσί Ακάρ έκανε τον υποβολέα. 

Τουρκία: Παραιτήθηκε ο υπουργός Οικονομικών υπό την πίεση της κρίσης

Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου αναμένεται να ψηφιστεί στο Κογκρέσο το νομοσχέδιο Μενέντεζ, το οποίο περιλαμβάνει στον αμυντικό προϋπολογισμό των ΗΠΑ και την χώρα μας και ειδικότερα την πώληση των μαχητικών νέας γενίας F-35 στην Αθήνα. 

Τουρκία: Νέα καταδίκη για παραβίαση της ελευθερίας της έκφρασης

Στις Βρυξέλλες οι διπλωμάτες εξετάζουν μέτρα κατά της Τουρκίας σε περίπτωση που η Άγκυρα συνεχίσει τις μονομερείς και παράνομες ενέργειές της στα Βαρώσια. 

Παράλληλα, ο Ερντογάν κατακρημνίζεται στις δημοσκοπήσεις. Το ρεπουμπλικανικό λαϊκό κόμμα συγκεντρώνει το 30,4% των ψήφων, ενώ το κυβερνών βγαίνει δεύτερο με 26,7%.

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top