Βουλγαρία: «Η μόνη αιτία του ατυχήματος είναι η υπνηλία του οδηγού»

Νέα μαρτυρία επιζώντα για το φλεγόμενο λεωφορείο και τους 46 νεκρούς

Ρεπορτάζ του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του Star για το πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα στη Βουλγαρία / (23/11/21)

Ένα νέο σενάριο για την αιτία του πολύνεκρου δυστυχήματος στη Βουλγαρία παρουσιάστηκε σήμερα από έναν από τους επιζώντες που δραπέτευσαν από το φλεγόμενο λεωφορείο.

Ο Σέρβος Λουλζίμ Σουλεϊμάνι έδωσε συνέντευξη μέσα από το νοσοκομείο στη Σόφια και υποστήριξε πως ο οδηγός του λεωφορείου μάλλον αποκοιμήθηκε. 

Βουλγαρία: «Ο οδηγός πέθανε ακαριαία και οι πόρτες δεν άνοιξαν»

«Το λεωφορείο έπεσε στο κράσπεδο και στη συνέχεια έσκασαν τα λάστιχα. Στη συνέχεια τυλίχθηκε στις φλόγες, γέμισε καπνό. Έσπασα το τζάμι και πήδηξα έξω με την αρραβωνιαστικιά μου και κάποιους άλλους ανθρώπους. Στο λεωφορείο ακούστηκαν πολλές κραυγές. Δεν ξέρω τι έγινε μετά, αφού έφυγα 200 μέτρα από το λεωφορείο. Ήμουν 4 μέρες με την αρραβωνιαστικιά μου διακοπές. Το μικρότερο παιδί που πέθανε ήταν 4 ετών. Έβρεχε. Η μόνη αιτία του ατυχήματος είναι η υπνηλία του οδηγού. Η αρραβωνιαστικιά μου χειρουργήθηκε, τα γόνατά μου τραυματίστηκαν» είπε ο Σέρβος τραυματίας, ο οποίος έζησε την απόλυτη φρίκη. 

Βουλγαρία: «Κοιμόμασταν και έγινε έκρηξη» - Τι λέει επιζών για την τραγωδία

«Ανθρώπινο λάθος του οδηγού ή μηχανική βλάβη είναι οι δύο αρχικές εκδοχές για τα αίτια του δυστυχήματος» είχε δηλώσει χθες ο επικεφαλής της βουλγαρικής υπηρεσίας ερευνών. 

Βουλγαρία

Φωτογραφία από το σημείο που σημειώθηκε το πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα στη Βουλγαρία

Από το τροχαίο που έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης έχασαν τη ζωή τους 46 άνθρωποι, εκ των οποίων 12 ήταν μικρά παιδιά. Το λεωφορείο μετέφερε κυρίως τουρίστες από τη Βόρεια Μακεδονία, οι οποίοι είχαν πάει ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη και επέστρεφαν στη χώρα τους. 
Επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν από το περιστατικό, με τους έξι από αυτούς να φέρουν εγκαύματα και τον έβδομο να έχει κατάγμα στο πόδι.  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top