Γκάμπι Πετίτο: Ο Λόντρι χρησιμοποίησε την πιστωτική της μετά την εξαφάνιση

Ένταλμα σύλληψης για τον σύντροφό της από το FBI

Ρεπορτάζ για τη σορό που βρέθηκε και ταυτοποιήθηκε με την 22χρονη Γκάμπι Πετίτο - Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Ένταλμα σύλληψης εξέδωσε το FBI σε βάρος του αρραβωνιστικού της Γκάμπι Πετίτο, που βρέθηκε νεκρή στο Γουαϊόμινγκ έπειτα από την εξαφάνισή της στη διάρκεια ταξιδιού με τον σύντροφό της Μπράιαν Λόντρι.

Γκάμπι Πετίτο: Ψάχνουν τον σύντροφό της σε βάλτους - Αναζητούνται μάρτυρες

Σύμφωνα με το FBI, το ένταλμα σύλληψης αφορά στην παράνομη χρήση πιστωτικής κάρτας που δεν ανήκε στον ίδιον το χρονικό διάστημα 30 Αυγούστου και 1 Σεπτεμβρίου, όταν η Γκάμπι αγνοούταν. Τις ημέρες αυτές φαίνεται ότι ο Λόντρι ξόδεψε πάνω από 1.000 δολάρια. Σύμφωνα με το Reuters, η κάρτα ανήκε στο άτυχο κορίτσι.

Γκάμπι Πετίτο

Ο αρραβωνιστικός της Γκάπι Πετίτο, Μπράιαν Λόντρι.

Σημειώνεται ότι οι αρχές εκτιμούν ότι δολοφονήθηκε μεταξύ της 27ης και της 30ης Αυγούστου.

«Ενώ αυτό το ένταλμα επιτρέπει στις Αρχές να συλλάβουν τον Λόντρι, εξακολουθούμε να ερευνούμε τους παράγοντες και τις συνθήκες της ανθρωποκτονίας της Γκάμπι Πετίτο» δήλωσε ο Μάικλ Σνάιντερ της αμερικανικής υπηρεσίας.

Ο δικηγόρος του Laundrie, Steve Bertolino, ανέφερε στο Fox News ότι «το ένταλμα σύλληψης (σχετίζεται) με δραστηριότητες που συνέβησαν μετά το θάνατο της Γκάμπι Πετίτο και δε σχετίζονται με τον ίδιο τον θάνατό της».

Γκάμπι Πετίτο: Τα περίεργα μηνύματα στη μητέρα της πριν την εξαφάνισή της

Γκάμπι Πετίτο

Γκάμπι Πετίτο: Το χρονικό της εξαφάνισης – Άφαντος και ο αρραβωνιαστικός της

Το ζευγάρι έκανε road trip στη Φλόριντα τον Αύγουστο. Ο 23χρονος Λόντρι επέστρεψε στο σπίτι του μόνος του την 1η Σεπτεμβρίου, ενώ τα ίχνη της κοπέλας είχαν ήδη χαθεί. Κατά την επιστροφή του δεν ανέφερε τίποτα στην αστυνομία ή την οικογένεια της Γκάμπι.

Η σορός της άτυχης κοπέλας βρέθηκε την περασμένη Κυριακή στο εθνικό πάρκο Grand Teton στο Γουιόμινγκ.

Μετά από αυτό εξαφανίστηκε και ο Λόντρι, ο οποίος παραμένει αγνοούμενος. Η οικογένειά του ανέφερε ότι ο 23χρονος χάθηκε το σαββατοκύριακο. Ισχυρίζονται ότι έφυγε για πεζοπορία και δεν επέστρεψε ποτέ. Θεωρείται «άτομο ενδιαφέροντος» για την εξαφάνιση, ωστόσο είχε αρνηθεί να μιλήσει με τους ανακριτές πριν εξαφανιστεί.

Gabby Petito

Πριν μερικές ημέρες οι αρχές προχώρησαν σε έρευνα στο σπίτι της οικογένειας του 23χρονου. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί εθεάθησαν να αφαιρούν πολλά κουτιά από το σπίτι και να ρυμουλκούν ένα ασημένιο Ford Mustang.
 
Μέχρι σήμερα κανείς δε γνωρίζει τι συνέβη στην Πετίτο. Πάντως δύο εβδομάδες πριν την εξαφάνισή της, στις 12 Αυγούστου, η αστυνομία στη νότια πόλη Μοάβ της Γιούτα κλήθηκε σε ένα πιθανό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που αφορούσε το ζευγάρι.
 
Η αστυνομία δημοσίευσε πλάνα κάμερας που έδειχναν την 22χρονη να κλαίει και να παραπονιέται για την ψυχική της υγεία στους αξιωματικούς. Ανέφερε, επίσης, ότι το ζευγάρι μάλωνε συχνά.
 
Οι αξιωματικοί συνέστησαν να διανυκτερεύσουν χωριστά, αλλά δεν κατατέθηκε καταγγελία από τον κοπέλα. 
 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top