Γκάμπι Πετίτο: Τα περίεργα μηνύματα στη μητέρα της πριν την εξαφάνισή της

Κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά με την 22χρονη

Ρεπορτάζ για τη σορό που βρέθηκε και ταυτοποιήθηκε με την 22χρονη Γκάμπι Πετίτο - Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Το τελευταίο μήνυμα της Γκάμπι Πετίτο προς τη μητέρα της, ήταν εκείνο που προκάλεσε μεγάλη ανησυχία στους γονείς της για το αν είναι καλά. 

Σύμφωνα με το Fox News, το μήνυμα αυτό εστάλη στις 27 Αυγούστου και έγραφε: «Μπορείς να βοηθήσεις τον Σταν; Παίρνω συνεχώς μηνύματά του στον τηλεφωνητή μου και αναπάντητες κλήσεις».

Η σορός που βρέθηκε είναι της Γκάμπι Πετίτο: Άφαντος ο αρραβωνιαστικός της

Όπως αναφέρει το ένταλμα που εξέδωσε το Δικαστήριο της Σαρασότα την περασμένη Παρασκευή και δημοσιοποιήθηκε τη Δευτέρα, Σταν ήταν ο παππούς της Γκάμπι, όμως σύμφωνα με τη μητέρα της κοπέλας, ποτέ δεν τον αποκαλούσε με το μικρό του όνομα, κάτι που την έβαλε σε υποψίες ότι δεν το έγραψε εκείνη και της έχει συμβεί κάτι κακό. 

 

 

Το μήνυμα αυτό, καθώς και άλλα στοιχεία οδήγησαν στην έκδοση εντάλματος για έρευνα στο σπίτι του συντρόφου της Γκάμπι, Μπράιαν Λόντρι,στο Νορθ Πορτ της Φλόριντα.

Εξαφάνιση Γκάμπι Πετίτο: Το FBI εισέβαλε στο σπίτι του συντρόφου της

Τη Δευτέρα, το FBI εισέβαλε στο σπίτι του και ξεκίνησαν τις έρευνες. Συγκεκριμένα αναζητούσαν έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο. Αξιωματικοί με πολιτικά απομάκρυναν τους γονείς του Λόντρι και τους μετέφεραν σε ένα βανάκι και στη συνέχεια επέστρεψαν στις έρευνες. Από το σπίτι απομάκρυναν κούτες με στοιχεία, ενώ κατάσχεσαν με γερανό και το αυτοκίνητο του νεαρού. 

Επίσης, αστυνομικοί μετέβησαν στο σπίτι της αδελφής του Λόντρι, όπου παρέμειναν για περίπου 30 λεπτά. 

Δολοφονία Γκάμπι Πετίτο: Υπήρχε ένταση μεταξύ του ζευγαριού

Το ταξίδι του ζευγαριού ξεκίνησε με τις καλύτερες προθέσεις, όμως η μητέρα της Γκάμπι κατέθεσε πως φαινόταν πως όσο περνούσε ο καιρός αυξανόταν η ένταση ανάμεσα στην 22χρονη και τον αρραβωνιατικό της. 

Γκάμπι Πετίτο: Βρέθηκε σορός που ταιριάζει με την περιγραφή της 22χρονης

Ενδεικτικό είναι ότι στις 12 Αυγούστου αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν σε κλήση για ενδοοικογενειακή βία μεταξύ ενός ζευγαριού στην πόλη Moab. Στην καταγεγραμμένη κλήση στην άμεση δράση ακούγεται ένας άνθρωπος να λέει πως ένας άνδρας χαστουκίζει ένα κορίτσι. 

 

 

Ωστόσο η αναφορά της αστυνομίας αναφέρει πως κανείς δεν κατήγγειλε πως ο άνδρας χτύπησε τη γυναίκα. 

«Ο άνδρας προσπάθησε να πάρει απόσταση, λέγοντας στην Γκάμπι να πάει μια βόλτα για να ηρεμήσει. Εκείνη δεν ήθελε να χωριστούν και άρχισε να τον χαστουκίζει. Τότε εκείνος άρπαξε το πρόσωπό της και την έσπρωξε, καθώς εκείνη τον πίεζε με το σώμα της πάνω στο βαν. Προσπάθησε να την κλειδώσει έξω από το αυτοκίνητο, αλλά δεν κλείδωσε την πόρτα του οδηγού, με αποτέλεσμα εκείνη να την ανοίξει και να μπει μέσα, πριν φύγει», αναφέρει η έκθεση της αστυνομίας. 

Εξαφάνιση Γκάμπι Πετίτο στις ΗΠΑ: Άφαντος και ο αρραβωνιαστικός της

Ένας από τους αστυνομικούς, που βρέθηκαν στο σημείο, έγραψε πως το περιστατικό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα περιστατικό συναισθηματικής και ψυχολογικής έκρηξης, παρά ενδοοικογενειακής βίας.

 

 

Μετά τον συγκεκριμένο καβγά, η μητέρα της Γκάμπι έλαβε άλλο ένα περίεργο μήνυμα από την κόρη της στις 30 Αυγούστου που έγραφε: «Δεν υπάρχει σήμα στο Γιοσέμιτι». Η ίδια δεν πείστηκε ότι το μήνυμα αυτό το είχε γράψει η κόρη της. 

Η αστυνομία αλλά και η οικογένειά της εκτιμά πως το τελευταίο μήνυμα της Γκάμπι ήταν στις 27 Αυγούστου και μετά από αυτό το κινητό της τηλέφωνο ήταν μονίμως κλειστό. 

 

 

Ο Λόντρι επέστρεψε μόνος του από το ταξίδι την 1η Σεπτεμβρίου και η οικογένεια της Γκάμπι ανέφερε την εξαφάνισή της στην αστυνομία στις 11 του μήνα. 

Την Κυριακή το FBI ανακοινωσε ότι βρέθηκε σορός που ταιριάζει στην περιγραφή της 22χρονης και σήμερα ανακοινώθηκε πως, δυστυχώ,ς η Γκάμπι είναι νεκρή και ο θάνατος της οφείλεται σε ανθρωποκτονία. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top