Εξαφάνιση Γκάμπι Πετίτο: Το FBI εισέβαλε στο σπίτι του συντρόφου της

Πληροφορίες ότι συνελήφθησαν οι γονείς του

Το FBI εισέβαλε στο σπίτι του συντρόφου της Γκάμπι Πετίτο - Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Λίγο πριν την επίσημη ταυτοποίηση των λειψάνων που βρέθηκαν στο εθνικό πάρκο του Ουαϊόμινγκ, σε περιοχή κοντά στο σημείο όπου χάθηκαν τα ίχνη της Γκάμπι Πετίτο, το FBI εισέβαλε για έρευνα στο σπίτι του αρραβωνιαστικού της Μπράιαν Λόντρι. Σύμφωνα με τον Guardian, τοπικά μέσα αναφέρουν ότι οι γονείς του συνελήφθησαν.

Γκάμπι Πετίτο: Βρέθηκε σορός που ταιριάζει με την περιγραφή της 22χρονης

Η αστυνομία στο Νορθ Πορτ στη Φλόριντα γνωστοποίησε σήμερα ότι η έρευνα για τον Μπράιαν Λόντρι μετατοπίστηκε από το Καταφύγιο του Κάρλτον, μια τεράστια φυσική έκταση κοντά στο Νορθ Πορτ, στις δυτικές ακτές της Φλόριντα, την οποία χτένιζαν τις τελευταίες ημέρες οι δυνάμεις επιβολής του νόμου. Η οικογένεια του Λόντρι είπε πως πίστευε ότι εκείνος είχε πάει στην περιοχή την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με την αστυνομία.

Γκάμπι Πετίτο

Η αστυνομία και το FBI γνωστοποίησε χθες πως βρήκε μία σορό «που ταιριάζει» στα χαρακτηριστικά της 22χρονης Πετίτο.

Ο χώρος όπου βρέθηκε η σορός δεν απέχει πολύ από το σημείο όπου ένα ζευγάρι μπλόγκερ κατέγραψε το βανάκι του ζευγαριού, το οποίο έδειχνε εγκαταλελειμμένο, σε έναν δρόμο κοντά στο Σπρεντ Κρικ το βράδυ της 27ης Αυγούστου, δύο ημέρες αφότου η Πετίτο είχε επικοινωνήσει τελευταία φορά με την οικογένειά της.

Ο πατέρας της 22χρονης Τζόζεφ Πετίτο ανήρτησε μια φωτογραφία της κόρης του στο Twitter, μετά τη συνέντευξη τύπου. Σε αυτή διακρινόταν η κοπέλα να στέκεται μεταξύ δύο ζωγραφισμένων φτερών, είχε λεζάντα μια ραγισμένη καρδιά και τη φράση: «Άγγιξε τον κόσμο».

εξαφάνιση Γκάμπι Πετίτο

Εξαφάνιση Γκάμπι Πετίτο: Εξαφανίστηκε και ο αρραβωνιαστικός της – Οι αρχές των θεωρούν «πρόσωπο ενδιαφέροντος»

Το ζευγάρι είχε θεαθεί τελευταία φορά μαζί στη Φλόριντα κατά τη διάρκεια ενός road trip, όμως η Γκάμπι δεν επέστρεψε ποτέ.

Ο αρραβωνιαστικός της κοπέλας Μπράιαν Λόντρι επέστρεψε στο σπίτι τους στην Φλόριντα την 1η Σεπτεμβρίου. Δέκα μέρες αργότερα η οικογένειά της δήλωσε την εξαφάνισή της. 

Η τελευταία επαφή που είχε με την οικογένειά της ήταν στα τέλη Αυγούστου, όταν βρισκόταν στο εθνικό πάρκο Grand Teton του Γουαϊόμινγκ.

Ο Λόντρι δε συνεργάστηκε καθόλου με τις αρχές, καθώς αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις και να δώσει χρήσιμες πληροφορίες για την εξαφάνιση της συντρόφου του. 

Γκάμπι Πετίτο αρραβωνιστικός

Ο αρραβωνιαστικός της Γκάμπι Πετίτο Μπράιαν Λόντρι λίγο μετά τον τσακωμό του με την κοπέλα που χρειάστηκε την επέμβαση της αστυνομίας - AP

Η αστυνομία ανακοίνωσε πως τον θεωρεί «πρόσωπο ενδιαφέροντος για την έρευνα», χωρίς όμως να τον κατονομάζει επίσημα ως βασικό ύποπτο.

Μάλιστα, αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι μετά την εξαφάνιση της Γκάμπι, εξαφανίστηκε μυστηριωδώς και ο ίδιος. «Οι γονείς του μας τηλεφώνησαν και ισχυρίζονται ότι έχουν να δουν τον γιο τους από την περασμένη Τρίτη», αναφέρουν.

Σημειώνεται ότι λίγο πριν την εξαφάνιση της κοπέλας, οι δυο τους τσακώθηκαν άγρια στο ταξίδι τους και χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top