Γκάμπι Πετίτο: Βρέθηκε σορός που ταιριάζει με την περιγραφή της 22χρονης

Εξαφανίστηκε μυστηριωδώς κατά τη διάρκεια ταξιδιού με βανάκι

Βρέθηκε σορός που ταιριάζει με την περιγραφή της 22χρονης Γκάμπι Πετίτο - Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την εξαφάνιση της Γκάμπι Πετίτο στις ΗΠΑ, καθώς εντοπίστηκε σορός στο εθνικό πάρκο Grand Teton του Γουαϊόμινγκ,  που ταιριάζει στην περιγραφή της 22χρονης. 

Πράκτορας του FBI, που έχει αναλάβει τις έρευνες, δήλωσε στους δημοσιογράφους πως είναι μια εξαιρετικά δύσκολη στιγμή για την οικογένεια της κοπέλας.

Η μυστηριώδης εξαφάνιση της Γκαμπριέλ στις ΗΠΑ - Ο ρόλος του συντρόφου της

«Η αιτία του θανάτου της παραμένει αδιευκρίνιστη» είπε ο Τσαρλς Τζόουνς, σύμφωνα με το BBC. 

 

 

Ωστόσο επεσήμανε πως εκκρεμούν οι ιατροδικαστικές εξετάσεις που θα επιβεβαιώσουν 100% την ταυτότητα της σορού. 

Το χρονικό της εξαφάνισης της Γκάμπι 

Η 22χρονη Γκάμπριελ Πετίτο είχε ξεκινήσει τον περασμένο Ιούλιο από τη  Νέα Υόρκη με τον σύντροφό της, Μπράιαν Λόντρι, για ένα ταξίδι με φορτηγάκι, που θα διαρκούσε τέσσερις μήνες. 

Το ζευγάρι μοιραζόταν συχνά στιγμές από το ταξίδι τους με τους χρήστες του Instagram και του Youtube, όπου αναρτούσε φωτογραφίες και βίντεο από τους διάφορους σταθμούς του. 

 

 

Όμως την 1η Σεπτεμβρίου επέστρεψε στο σπίτι τους στη Φλόριντα μόνο ο σύντροφος της κοπέλας και δέκα μέρα αργότερα η οικογένειά της δήλωσε την εξαφάνισή της. 

Η τελευταία επαφή που είχε με την οικογένειά της ήταν στα τέλη Αυγούστου, όταν βρισκόταν στο εθνικό πάρκο Grand Teton του Γουαϊόμινγκ.

Ο Λόντρι δε συνεργάστηκε καθόλου με τις αρχές, καθώς αρνήθηκε να απαντήσεις στις ερωτήσεις του και να δώσει χρήσιμες πληροφορίες για την εξαφάνιση της συντρόφου του. 

Η αστυνομία ανακοίνωσε πως τον θεωρεί «πρόσωπο ενδιαφέροντος για την έρευνα», χωρίς όμως να τον κατονομάζει επίσημα ως βασικό ύποπτο. 

 

 

Μετά την εξαφάνιση της Γκάμπι, εξαφανίστηκε μυστηριωδώς και ο ίδιος. «Οι γονείς του μας τηλεφώνησαν και ισχυρίζονται ότι έχουν να δουν τον γιο τους από την περασμένη Τρίτη», λένε αστυνομικές πηγές.

Εξαφάνιση Γκάμπι στις ΗΠΑ: Άφαντος και ο αρραβωνιαστικός της

 

 

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο πριν από την εξαφάνιση της κοπέλας, το ζευγάρι είχε έναν άγριο καβγά, με αποτέλεσμα να επέμβει η αστυνομία. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top