Η σορός που βρέθηκε είναι της Γκάμπι Πετίτο: Άφαντος ο αρραβωνιαστικός της

Νεκρή η 22χρονη που είχε εξαφανιστεί

Ρεπορτάζ για τη σορό που βρέθηκε και ταυτοποιήθηκε με την 22χρονη Γκάμπι Πετίτο - Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Στην 22χρονη Γκάμπι Πετίτο, η οποία εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια ταξιδιού με τον σύντροφό της, ανήκει η σορός που βρέθηκε σε εθνικό πάρκο του Γουαϊόμινγκ. Σύμφωνα με ανακοίνωση του FBI ο θάνατος της άτυχης κοπέλας είναι ανθρωποκτονία. Τα αίτια του θανάτου της παραμένουν άγνωστα, καθώς εκκρεμεί το τελικό πόρισμα της νεκροψίας – νεκροτομής. 

 

 

Με την εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνεται το τραγικό τέλος της νεαρής γυναίκας, η εξαφάνιση της οποίας είχε απασχολήσει την αμερικανική κοινή γνώμη. Την ίδια ώρα οι αρχές συνεχίζουν να αναζητούν τον σύντροφό της, Μπράιαν Λόντρι, ο οποίος επέστρεψε από το ταξίδι χωρίς εκείνη και στη συνέχεια εξαφανίστηκε και ο ίδιος. 

Εξαφάνιση Γκάμπι στις ΗΠΑ: Άφαντος και ο αρραβωνιαστικός της

Η σορός της Πετίτο εντοπίστηκε την περασμένη Κυριακή σε απομακρυσμένη περιοχή του εθνικού Πάρκου Bridger – Teton, σε απόσταση μικρότερη των 300 μέτρων από το σημείο, όπου το ζευγάρι είχε ανεβάσει στο διαδίκτυο ένα βίντεο με το βανάκι του στις 27 Αυγούστου. 

 

 

Ο αρραβωνιαστικός της Γκάμπι επέστρεψε μόνος του την 1η Σεπτεμβρίου στο σπίτι τους στο North Port της Φλόριντα και μετά από δέκα μέρες η οικογένεια της κοπέλας δήλωσε την εξαφάνισή της. Μάλιστα πριν εξαφανιστεί και ο ίδιος, αρνούταν να μιλήσει στις αρχές και προσέλαβε δικηγόρο. 

Η μυστηριώδης εξαφάνιση της Γκαμπριέλ στις ΗΠΑ - Ο ρόλος του συντρόφου της

Οι γονείς του νεαρού κατέθεσαν στο FBI ότι είδαν τελευταία φορά τον γιο τους πριν από μια εβδομάδα και τους είπε πως είχε σκοπό να πάει μόνος του για πεζοπορία σε μια αχανή έκταση στο Carlton Reserve.

Οι αρχές συνέχισαν τις έρευνες στο σημείο με ελικόπτερα, αλλά και ειδικά οχήματα από εδάφους, αλλά σταμάτησαν όταν έπεσε το σκοτάδι. Οι έρευνες θα συνεχιστούν και σήμερα. 

 

 

Το ζευγάρι ξεκίνησε το ταξίδι του από τη Νέα Υορκη, τόπο καταγωγής της Πετίτο, στα τέλη Ιουνίου με στόχο να επισκεφθούν εθνικά πάρκα των ΗΠΑ και να καταγράψουν το ταξίδι αυτό στα social media. 

 

 

Μάρτυρες είδαν τελευταία φορά την 22χρονη στις 24 Αυγούστου σε ξενοδοχείο στο Σολτ Λέικ. Την επόμενη μέρα μάλιστα δημοσίευσε την τελευταία της φωτογραφία από το ταξίδι. 

Έρευνες πραγματοποιήθηκαν και στο σπίτι του Λόντρι, από όπου κατασχέθηκαν αρκετά αντικείμενα και το αυτοκίνητό του. 

Την περασμένη εβδομάδα η αστυνομία της πόλης Moab στη Γιούτα, έδωσε στη δημοσιότητα υλικό από κάμερα που έφεραν πάνω τους δύο αστυνομικοί, οι οποίοι συνάντησαν το ζευγάρι στις 12 Αυγούστου μετά από καβγά.

Γκάμπι Πετίτο

Εικόνα από την κάμερα που έφερε ο αστυνομικός όπου φαίνεται η κοπέλα να κλαίει / AP Images

Στο βίντεο αυτό η Γκάμπι κλαίει και περιγράφει τον καβγά, λέγοντας πως ο σύντροφός της γινόταν βίαιος κάποιες φορές και τη χτυπούσε. Οι αστυνομικοί δε συνέλαβαν το ζευγάρι, αλλά επέμεναν να περάσουν τη νύχτα χωριστά, η 22χρονη στο βανάκι και η Λόντρι σε ξενοδοχείο. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top