Μικρή Μαντλίν: «Ο βασικός ύποπτος ίσως να μην έχει σχέση με την υπόθεση»

Νέα στοιχεία και μαρτυρίες ανατρέπουν τα δεδομένα

Δείτε στο ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» τα στοιχεία για την υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν και την εμπλοκή των δύο Ρώσων. (23/10/2020)

Μια νέα θεωρία για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν ΜακΚαν που εξαφανίστηκε το 2007 στην Πορτογαλία και εικάζεται ότι είναι νεκρή αλλάζει τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Εξαφάνιση Μαντλίν: «Δολοφονήθηκε στην Πορτογαλία» λέει Γερμανός εισαγγελέας

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής Sun, ενώ όλα συνηγορούσαν μέχρι σήμερα ότι ο Γερμανός παιδόφιλος Κρίστιαν Μπρούκνερ που είναι και ο κύριος ύποπτος στην εξαφάνιση της Μαντλίν, πλέον φέρεται να «μην έχει τελικά καμία σχέση με την υπόθεση».

υπόθεση Μαντλίν

Ο Γερμανός παιδόφιλος Κρίστιαν Μπρούκνερ που θεωρείται ως ο βασικός ύποπτος στην υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν στην Πορτογαλία το 2007. / ap images

Συγκεκριμένα, η γερμανική αστυνομία εικάζει πως ο 44χρονος Γερμανός, ο οποίος βρίσκεται στη φυλακή, είναι ο κύριος ύποπτος για την εξαφάνιση της Μαντλίν, ενώ έκανε διακοπές στην Πορτογαλία τις ημέρες που χάθηκαν τα ίχνη του κοριτσιού από το τουριστικό θέρετρο του Αλγκάρβε. Οι έρευνες ωστόσο δε φαίνεται να οδηγούν σε συγκεκριμένα στοιχεία που θα μπορούσαν να «δέσουν» την υπόθεση.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Sun, κατόπιν έρευνας που έγινε από μια τηλεοπτική εκπομπή προκύπτει ότι δύο Ρώσοι ενδέχεται να άρπαξαν την τρίχρονη Μαντλίν από το κρεβάτι της στο διαμέρισμα όπου έκανε διακοπές με τους γονείς της. Το ενδεχόμενο αυτό βασίζεται σε νέους μάρτυρες, όπως ισχυρίζεται ο επικεφαλής της ομάδας που διεξήγαγε την έρευνα.

Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πηγή από την Πορτογαλία είπε πως «οι νέες πληροφορίες δείχνουν προς το γεγονός ότι δύο Ρώσοι μπορεί να βρίσκονται από πίσω».

Το ντοκιμαντέρ με τα παραπάνω στοιχεία αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του έτους.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top