Εξαφάνιση Μαντλίν: «Δολοφονήθηκε στην Πορτογαλία» λέει Γερμανός εισαγγελέας

Την άκρη του νήματος ψάχνουν οι αρχές 14 χρόνια μετά

Μικρή Μαντλίν

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν ΜακΚάν σχεδόν 14 χρόνια μετά την εξαφάνισή της από το τουριστικό θέρετρο Prai da Luz του Αλγκάρβε στην Πορτογαλία. Ήταν μόλις τριών ετών όταν απήχθη και αυτή την εβδομάδα θα γινόταν 18 ετών. 

Υπόθεση Μαντλίν: Νέα στοιχεία κατά του υπόπτου για την απαγωγή της

Την ίδια ώρα, ο Γερμανός εισαγγελέας Christian Wolters που ερευνά την εξαφάνιση του μικρού κοριτσιού θεωρεί ότι η Μαντλίν είναι νεκρή και σκοτώθηκε στην Πορτογαλία, διαφωνώντας με τους ερευνητές που ισχυρίζονται ότι ο Christian Brueckner, πρωταρχικός ύποπτος της υπόθεσης, μετέφερε την Μαντλίν από την Πορτογαλία στη Γερμανία. Μάλιστα δήλωσε αισιόδοξος ότι θα δοθεί ένα τέλος στη συγκεκριμένη υπόθεση.

εξαφάνιση Μαντλίν βασικός ύποπτος

Ο βασικός ύποπτος στην υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν. ap images

Υπόθεση Μαντλίν: Ο ύποπτος για τη δολοφονία της θα παραμείνει στη φυλακή

Ο 43χρονος Brueckner εκτίει ποινή φυλάκισης για τον βιασμό μιας 72χρονης αμερικανικής γυναίκας στην Πορτογαλία. Αναγνωρίστηκε ως ύποπτος για δολοφονία της Μαντλίν τον περασμένο Ιούνιο, όμως μέχρι στιγμή δεν έχουν βρεθεί ακλόνητα στοιχεία που να τον «δένουν».

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο Γερμανός εισαγγελέας, οι αρμόδιες αρχές έχουν «συγκεκριμένα αποδεικτικά στοιχεία», αλλά όχι «εγκληματολογικά αποδεικτικά στοιχεία» που να αποδεικνύεται ο θάνατός της και συνεπώς δεν μπορούν να τον κατηγορήσουν.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top