Υπόθεση Μαντλίν: Νέα στοιχεία κατά του υπόπτου για την απαγωγή της

«Πιστεύουμε ότι αυτός ο άνδρας διέπραξε το έγκλημα»

μικρή Μαντλίν

Η αστυνομία που ερευνά την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν έχει λάβει νέα στοιχεία για την υπόθεση κατά του Christian Brueckner.

Οι ντετέκτιβ υποστηρίζουν ότι έκαναν σημαντική ανακάλυψη στην έρευνα το περασμένο καλοκαίρι όταν αναγνώρισαν τον καταδικασθέντα βιαστή ως τον κύριο ύποπτο τους.

Εξαφάνιση Μαντλίν: Στο μικροσκόπιο των αρχών δύο Ρώσοι - Τα νέα στοιχεία

Ο 44χρονος Christian εκτίει ποινή φυλάκισης στη Γερμανία και θεωρείται ο άνθρωπος που είναι υπεύθυνος για την απαγωγή της μικρής Μαντλίν.

Αυτός είναι ο βασικό ύποπτος για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν / AP Images

Ο Γερμανός εισαγγελέας Hans Christian Wolters, αποκάλυψε ότι έχουν συγκεντρωθεί νέες αποδείξεις τις τελευταίες ημέρες, αν και αρνήθηκε να μιλήσει με λεπτομέρειες. Όπως είπε στη Sun, «εξακολουθούμε να ''χτίζουμε'' την υπόθεση και κάποια στιγμή στο μέλλον θα μοιραστούμε τις λεπτομέρειες με τον ύποπτο και τον δικηγόρο του - αλλά τώρα δεν είναι η ώρα».

«Δεν μπορώ να αποκαλύψω το είδος των αποδεικτικών στοιχείων που μας έχουν δοθεί. Πρόκειται για νέα στοιχεία που θα προστεθούν στη θεωρία μας ότι αυτός είναι ο υπεύθυνος άνθρωπος (για την εξαφάνιση)» συνέχισε.

Υπόθεση Μαντλίν: Ο ύποπτος για τη δολοφονία της θα παραμείνει στη φυλακή

«Πάντα επιμένουμε ότι ο άντρας που αναγνωρίσαμε ως ο κύριος ύποπτος είναι ο άντρας που πιστεύουμε ότι διέπραξε το έγκλημα και δεν ψάχνουμε κανέναν άλλο. Είμαι αισιόδοξος ότι θα λύσουμε αυτήν την υπόθεση» είπε τέλος.

Σύντομα πρόκειται να γίνει και αναπαράσταση της απαγωγής στο εξοχικό στην Πορτογαλία από όπου χάθηκε η μικρή. Υπενθυμίζεται ότι η τριών ετών τότε Μαντλίν είχε εξαφανιστεί το 2007 στην Πορτογαλία όπου έκανε διακοπές με τους γονείς της. Είχε μείνει να κοιμάται μόνη της με τα μικρότερα δίδυμα αδέλφια της, ενώ οι γονείς της έτρωγαν σε ένα κοντινό εστιατόριο με φίλους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top