Πήτερ Στάνο: Πώς χαρακτήρισε την επίσκεψη Δένδια στην Τουρκία

Όσα είπε ο εκπρόσωπος της Κομισιόν

Δείτε το ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για την επίσκεψη Δένδια στην Τουρκία

Μέρος των τρεχουσών προσπαθειών της ΕΕ να προχωρήσουμε προκειμένου να επαναφέρουμε την εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ της ΕΕ και της Τουρκίας και μεμονωμένων κρατών μελών, χαρακτήρισε την επίσκεψη του Υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας, Νίκου Δένδια, στην Τουρκία, ο εκπρόσωπος της Κομισιόν και της ΕΥΕΔ Πήτερ Στάνο.

Αποθεώνει τον Δένδια το ελληνικό twitter - «Ξύλο αλύπητο»

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος της Κομισιόν και της ΕΥΕΔ Πήτερ Στάνο, ερωτηθείς από το Star κατά τη διάρκεια της καθημερινής ενημέρωσης των συντακτών σημείωσε τα εξής: «Μπορώ να επαναλάβω ό, τι έχουμε πει πάντα, όσον αφορά τις σχέσεις μεταξύ Τουρκίας και ΕΕ, και Τουρκίας και κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των διμερών τους σχέσεων».

Δένδιας - Τσαβούσογλου: Οι ατάκες που ενόχλησαν – Τι έγινε στο δείπνο

«Είναι όλα μέρος των τρεχουσών προσπαθειών μας να προχωρήσουμε προκειμένου να επαναφέρουμε την εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ της ΕΕ και της Τουρκίας και μεμονωμένων κρατών μελών. Αυτό προσπαθούμε, ακριβώς σύμφωνα με τη δήλωση της τελευταίας συνάντησης των ηγετών της ΕΕ τον Μάρτιο και αυτό είναι κάτι που θα επανεκτιμηθεί και θα παρακολουθηθεί επίσης κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου του Ιουνίου» δήλωσε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top