Βρετανία: Ξεχύθηκαν στις παμπ οι κάτοικοι του Λονδίνου

Απόλαυσαν το ποτό τους χωρίς μάσκες κι αποστάσεις

Χαλάρωσε το lockdown στη Βρετανία από χθες, με το άνοιγμα καταστημάτων, κομμωτηρίων, γυμναστηρίων και της εστίασης σε εξωτερικούς χώρους. Μετά από τέσσερις μήνες λοιπόν οι κάτοικοι του Λονδίνου και των άλλων πόλεων της Αγγλίας ξεχύθηκαν στα εστιατόρια και τις παμπ για να απολαύσουν το ποτό τους και να διασκεδάσουν με τις παρέες τους. 

Οι εξωτερικοί χώροι των παμπ και των εστιατορίων πλημμύρισαν από κόσμο, ενώ στο Σόχο αστυνομικοί έκαναν διαρκώς συστάσεις στους πολίτες να κρατήσουν αποστάσεις ασφαλείας. 

Μ. Βρετανία: «Ανοσία της αγέλης» από 12 Απριλίου δείχνει μοντέλο του UCL

Στους δρόμους του Λονδίνου έγινε πραγματικό πάρτι, με του Λονδρέζους να βγαίνουν έξω από τα σπίτια τους μετά από τόσους μήνες περιορισμών. 

Κόσμος σε παμπ στο Λονδίνο

Σύμφωνα με την British Beer and Pub Association, μια εμπορική ένωση που εκπροσωπεί τις ζυθοποιίες και τις παμπ στο Ηνωμένο Βασίλειο, αναμένεται να δοθούν 15 εκατομμύρια ποτήρια μπίρας αυτή την εβδομάδα.

Κορωνοϊός: Οι Βρετανοί ενδέχεται να μην κάνουν φέτος καλοκαιρινές διακοπές

Δημοσίευμα της Daily Mail ανέφερε πως οι θαμώνες των παμπ πανηγύρισαν τα πρώτα ποτήρια μπίρας που σερβιρίστηκαν, ενώ τα χαμόγελα ήταν ζωγραφισμένα στα πρόσωπά τους. 

Παμπ Λονδίνο

Κοσμοσυρροή κι έξω από τα καταστήματα με ρούχα και παπούτσια, όπου οι ουρές ήταν τεράστιες.

Κορωνοϊός: «Όχι» Βρετανίας στο διαβατήριο εμβολιασμού

Όλοι οι Βρετανοί άνω των 50 ετών έχουν κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου για τον κορωνοϊό, πετυχαίνοντας τον στόχο που είχε τεθεί για την προσφορά εμβολίων στις εννέα ομάδες υψηλής προτεραιότητας μέχρι τη 15η Απριλίου.

Ημέρα «ορόσημο» για τη Βρετανία: Ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί για τον κορωνοϊό

Η χώρα υλοποίησε ένα από τα ταχύτερα προγράμματα εμβολιασμού για τον κορωνοϊό σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς βρέθηκε πίσω μόνο από το Ισραήλ στην αναλογία του πληθυσμού της που έλαβε τουλάχιστον μία δόση εμβολίου κατά κορωνοϊού.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top