Μελάνια Τραμπ: Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα πριν εγκαταλείψει τον Λευκό Οίκο

«Η βία δεν είναι ποτέ η λύση»

Ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star για την ομιλία της Μελάνια Τραμπ.

Λίγες ώρες πριν την ορκωμοσία του νέου Αμερικανού προέδρου, Τζο Μπάιντεν, η απερχόμενη πρώτη κυρία των ΗΠΑΜελάνια Τραμπ, έδωσε τη Δευτέρα ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα, λίγο πριν αποχωρήσει οριστικά από τον Λευκό Οίκο.

Ορκωμοσία Μπάιντεν: Τι συμβολίζουν οι χιλιάδες σημαίες έξω από το Καπιτώλιο

Κατά την ομιλία της τόνισε ότι «η βία δεν είναι ποτέ η λύση», λίγες ημέρες μετά την εισβολή υποστηρικτών του συζύγου της στο Καπιτώλιο.

«Εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία να δείξετε συμπόνοια στους άλλους. Σε κάθε περίσταση ζητώ από όλους τους Αμερικάνους να επικεντρώνονται σε αυτά που μας ενώνουν, να ξεπερνούν όσα μας διχάζουν, να επιλέγουν πάντα την αγάπη από το μίσος, την ειρήνη από τη βία και τους άλλους αντί για τον εαυτό τους», είπε χαρακτηστικά.

Μελάνια Τραμπ: «Έσπασε» τη σιώπη της- Τι είπε για την εισβολή στο Καπιτώλιο

Στο βίντεο αυτό που διαρκεί έξι λεπτά, η Μελάνια Τραμπ αναφέρθηκ μόνο σύντομα στον σύζυγό της Ντόναλντ Τραμπ, όταν αποτίει φόρο τιμής στις οικογένειες των Αμερικανών στρατιωτικών, τους εργαζόμενους στην υγεία που είναι αντιμέτωποι με την πανδημία του κορονοϊού και σε όσους βοηθούν τοξικομανείς.

Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ

Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ. AP Images

«Τα τέσσερα τελευταία χρόνια ήταν αξέχαστα. Καθώς ο Ντόναλντ κι εγώ ολοκληρώνουμε την παραμονή μας στον Λευκό Οίκο σκέφτομαι όλους τους ανθρώπους που κρατώ στην καρδιά μου και τις απίστευτες ιστορίες τους αγάπης, πατριωτισμού και αποφασιστικότητας», υπογράμμισε.

Μέχρι στιγμής, η Μελάνια Τραμπ δεν έχει επικοινωνήσει με τη Τζιλ Μπάιντεν για θέματα που αφορούν στη μετάβαση. Κατά παράδοση η απερχόμενη πρώτη κυρία των ΗΠΑ καλεί τη νέα για να της κάνει ξενάγηση στον Λευκό Οίκο. Ωστόσο, χθες πρόσωπο από το περιβάλλον της Τζιλ Μπάιντεν, επεσήμανε ότι η σύζυγος του Τζο Μπάιντεν εκτίμησε ότι δεν έχει νόημα για κάτι τέτοιο, καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ δεν έχει αναγνωρίσει τη νίκη του συζύγου της. Το ίδιο πρόσωπο πρόσθεσε εξάλλου ότι η Τζιλ Μπάιντεν γνωρίζει καλά τον Λευκό Οίκο καθώς ο σύζυγός της έχει διατελέσει αντιπρόεδρος των ΗΠΑ επί προεδρίας Μπαράκ Ομπάμα.

Όλες οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top