Φρίκη: Σκότωσε το βρέφος της και τον ανιψιό της στο εορταστικό τραπέζι

Γυναίκα στη Γαλλία τραυμάτισε σοβαρά και την 4χρονη ανιψιά της

Σοκ έχει προκαλέσει στη Γαλλία η είδηση ότι γυναίκα σκότωσε ανήμερα των Χριστουγέννων, στο εορταστικό τραπέζι, το νεογέννητο παιδί της και τον 10χρονο ανιψιό της.

Η γυναίκα, η οποία αντιμετώπιζε ψυχιατρικά προβλήματα, τραυμάτισε σοβαρά και την 4χρονη ανιψιά της, η οποία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Στο σπίτι στο Λιμέ, προάστιο του Παρισιού, είχαν συγκεντρωθεί για την παραμονή των Χριστουγέννων πέντε ενήλικες και τρία παιδιά. Η οικογένεια μετακόμισε πριν από λίγους μήνες εκεί, σύμφωνα με τους γείτονες.

Ένοικος του κτιρίου περιέγραψε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι ξύπνησε από τις «φρικτές κραυγές». Ψάχνοντας να δει τι συνέβη, είδε από τη βεράντα στην παιδική χαρά «τον γείτονά μου, τον θείο, που ούρλιαζε ζητώντας βοήθεια και έκανε μαλάξεις στον ανιψιό του». 

Η 31χρονη δράστης, που εργάζεται στον δήμο του Λιμέ, συνελήφθη και αρχικά μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, αλλά πήρε γρήγορα εξιτήριο.

Η γυναίκα σύμφωνα με αστυνομική πηγή έλεγε ότι είναι «δαιμονισμένη» και είχε πληγές στους καρπούς της. Άλλη πηγή ανέφερε ότι η 31χρονη ήταν υπό ψυχιατρική παρακολούθηση, ενώ δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top