Βρετανία: Αυτή είναι η πόλη που μπαίνει στο τρίτο επίπεδο μέτρων λόγω Covid

Κλείνουν μπαρ και γυμναστήρια

Κλείνουν πριν τα μεσάνυχτα οι παμπς σε Γκλάσγκοου και Εδιμβούργο σύμφωνα με τα νέα μέτρα / Reuters

Η πόλη του Λίβερπουλ θα συμπεριληφθεί στο «τρίτο επίπεδο» των πιο αυστηρών νέων μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού, που αναμένεται να εξαγγελθούν στη Βρετανία, όπως ανακοίνωσαν οι Αρχές.

Κορωνοϊός: Για μίνι lockdown ετοιμάζεται η Βρετανία

Η βρετανική κυβέρνηση αποφάσισε την εφαρμογή περαιτέρω μέτρων, αλλά και το κλείσιμο επιχειρήσεων στο Λίβερπουλ, όπως ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι των τοπικών αρχών, συμπεριλαμβανομένου και του δημάρχου Στιβ Ρόδεραμ, σε κοινή ανακοίνωσή τους.

«Παμπς και μπαρ, γραφεία στοιχημάτων, καζίνο, κέντρα παιχνιδιών για ενήλικες, αλλά και γυμναστήρια θα κλείσουν» προστίθεται στην ανακοίνωση.

Οι τοπικές Αρχές δήλωσαν επίσης ότι το πρόγραμμα για τη χορήγηση αδειών άνευ αποδοχών που εξαγγέλθηκε πρόσφατα από τον υπουργό Οικονομικών, Ρίσι Σουνάκ, δεν ήταν αρκετό για την κάλυψη των αναγκών που προκύπτουν από τη διακοπή της λειτουργίας των επιχειρήσεων.

Κορωνοϊός: Σε lockdown προσανατολίζεται η Βρετανία σε βορρά και Λονδίνο

«Οι επιχειρήσεις στην περιοχή, ειδικότερα αυτές που δραστηριοποιούνται στον τομέα της φιλοξενίας και της προσφοράς σχετικών υπηρεσιών, θα υποστούν καταστροφικές συνέπειες ή μακροπρόθεσμη καταστροφή ή θα κλείσουν» ανέφεραν οι εκπρόσωποι των τοπικών Αρχών.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top