Ερντογάν: Η Γαλλία χρησιμοποιεί την Ελλάδα ως δόλωμα για τις φιλοδοξίες της

«Εξαιτίας ενός νησιού 10τ.χλμ. προσπαθούν να μας φυλακίσουν στις ακτές μας»

Ως δόλωμα χρησιμοποιεί η Γαλλία την Ελλάδα για να ικανοποιήσει τις δικές της φιλοδοξίες, υποστήριξε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, λέγοντας ότι αυτό άρχισε να γίνεται πλέον αστείο. 

Παραλήρημα Ερντογάν: Έλληνες και Γάλλοι θα πληρώσουν τίμημα!

Σε ομιλία του εγκαινιάζοντας την έναρξη της νέας δικαστικής χρονιάς, ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι «πίσω από τις δραστηριότητες έρευνάς μας, στην ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο, βρίσκεται η αναζήτηση Δικαίου και Δικαιοσύνης. Η πιο καθαρή έκφραση της αδικία και ανομία είναι το γεγονός ότι εξαιτίας ενός νησιού 10 τ. χλμ. προσπαθούν να φυλακίσουν την Τουρκία στις ακτές της, χωρίς να λαμβάνουν υπόψη το τεράστιο μέγεθος των 780.000 τ.χλμ της». 

Ερντογάν: Οι κινήσεις στη Μεσόγειο γίνονται για να αποδοθεί δικαιοσύνη

«Η προσπάθεια απόκτησης του πλούτου της Μεσογείου επί του οποίου έχουν δικαίωμα όλες οι γύρω χώρες αποτελεί ένα παράδειγμα σύγχρονης αποικιοκρατίας» ανέφερε ο Ταγίπ Ενρτογάν υποστηρίζοντας ότι «η μεγαλύτερη αδικία κατά τη διάρκεια της ιστορίας είναι από εκείνους (εννοεί τη Γαλλία) που προσπάθησαν να ρίξουν μπροστά μας ένα κράτος (εννοεί την Ελλάδα), ικανοποιώντας τις δικές τους φιλοδοξίες κρυβόμενοι πίσω από άλλους». 

«Εμείς πλέον έχουμε μπουχτήσει από αυτό το παιχνίδι σκιών», ανέφερε. Ο Τούρκος Πρόεδρος πρόσθεσε ότι  «άρχισε πλέον να γίνεται αστείο το να ρίχνουν μπροστά σε μία χώρα όπως η Τουρκία με περιφερειακή και παγκόσμια ισχύ, όπως η Τουρκία, ένα άλλο κράτος που δεν μπορεί να ωφελήσει ούτε τον εαυτό του χρησιμοποιώντας το ως δόλωμα».

«Όσο κι αν ενωθούν τα μέτωπα των εχθρών, δε θα μπορέσουν να σταματήσουν την άνοδο της Τουρκίας. Δε γνωρίζουμε καμία δύναμη που να μπορεί να αλλάξει την πορεία ενός έθνους, του οποίου ο εθνικός ύμνος του αρχίζει με τη φράση ‘μη φοβάσαι» και καταλήγει με τη φράση «είναι δικαίωμα η ελευθερία στο έθνος μου που προσκυνάει τον Θεό», ανέφερε. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top