Οξφόρδη: Η ανθρωπότητα ένα βήμα πριν «σκοτώσει» τον κορωνοϊό;

Πιθανότητες 80% να πετύχει το νέο εμβόλιο,λέει το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης

Αύξηση ρεκόρ στα ημερήσια κρούσματα με το σύνολο να αυξάνεται κατά 260.000 σε 24 ώρες. 

Τώρα, όλη η επιστημονική κοινότητα στρέφει το βλέμμα της στην Οξφόρδη, περιμένοντας με ανυπομονησία τις αυριανές ανακοινώσεις για το εμβόλιο.

Η κλεψύδρα αδειάζει και σε λίγες ώρες θα ξέρουμε αν τελικά το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης έχει το χρυσό εμβόλιο που θα κατατροπώσει τον κορωνοϊο

Οι πρώτες δοκιμές στην φάση 3 δηλαδή στο τελικό στάδιο έχουν ξεκινήσει. Ανάμεσα στους χιλιάδες εθελοντές στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Βραζιλία, τη Νότια Αφρική και στις ΗΠΑ θα είναι και τα τρίδυμα παιδιά της γυναίκας που έχει τραβήξει τα βλέμματα όλου του κόσμου, όπως γράφει το Bloomberg. Πρόκειται για την επικεφαλής της ομάδας, Σάρα Γκίλμπερτ. 

Ιταλία: 3 νεκροί σε ένα 24ωρο-Ο χαμηλότερος αριθμός των τελευταίων 5 μηνών

ΟΞΦΟΡΔΗ: Πιθανότητες 80% να πετύχει το νέο εμβόλιο

Η Σάρα Γκίλμπερτ εκφράζεται με μια απίστευτη αυτοπεποίθηση για το νέο εμβόλιο λέγοντας πώς έχει 80% πιθανότητες να πετύχει.

ΟΞΦΟΡΔΗ: Γιατί ξεχωρίζει αυτό το εμβόλιο

Το μεγάλο ερώτημα είναι το γιατί ξεχωρίζει το συγκεκριμένο εμβόλιο Η ομάδα της Οξφόρδης έχει αναπτύξει  μια τεχνολογία που μπορεί να επιταχύνει τη διαδικασία χρησιμοποιώντας έναν άκακο ιό, ως “Δούρειο ίππο” για να μεταφέρει το γενετικό υλικό του παθογόνου στα κύτταρα ώστε να δημιουργήσει μια αντίδραση του ανοσοποιητικού.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top