Ερντογάν: Έρχεται ριζικός ανασχηματισμός στην τουρκική κυβέρνηση;

Ποιες αλλαγές θα γίνουν

Ερντογάν

Ευρύ κυβερνητικό ανασχηματισμό φέρεται πως σχεδιάζει ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σύμφωνα με πληροφορίες του τουρκικού ειδησεογραφικού ιστοτόπου Τ24.

Το σχετικό άρθρο που δημοσιέυτηκε σήμερα, επικαλούμενο τον διευθυντή της εταιρείας Ευρασιατικών Ερευνών Κεμάλ Οζκιράζ, αναφέρει ότι ο Τούρκος πρόεδρος πρόκειται σύντομα να ξεκινήσει περιοδείες σε όλη τη χώρα μετά την υποχώρηση των μέτρων κατά της πανδημίας. Στο τέλος της περιοδείας σχεδιάζει να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές στο κυβερνητικό του επιτελείο.

Ερντογάν: Η μάχη με τον καρκίνο και οι κρίσεις επιληψίας

Αυτά αναφέρονται την ώρα που η ΜΚΟ «Nordic Monitor» έδωσε στη δημοσιότητα πληροφορίες σχετικά με την υγεία του Τούρκου προέδρου, ο οποίος όπως αναφέρεται έκανε «εγχείρηση για καρκίνο του εντέρου και υποφέρει από επιληπτικά σοκ».

Ποιες αλλαγές θα κάνει ο Ερντογάν

Σύμφωνα με τον Οζκιράζ, ο Ερντογάν, σκοπεύει να διορίσει τον πρώην πρωθυπουργό και πρώην πρόεδρο της Βουλής Μπιναλί Γιλντιρίμ και τον νυν υπουργό Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού ως αντιπροέδρους.

Επίσης ο Μπεράτ Αλ Μπαϊράκ, υπουργός Οικονομικών και Θησαυροφυλακίου και γαμπρός του Ταγίπ Ερντογάν πρόκειται αναλάβει το Υπουργείο Εξωτερικών, αντικαθιστώντας τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top