Ξεπέρασαν τους 8.000 οι νεκροί από τον κορωνοϊό στη Γερμανία

Ανησυχία για την αύξηση των κρουσμάτων μετά τη χαλάρωση των μέτρων

Μετά από δύο μήνες, η πρώτη πτήση της Lufthansa από τη Γερμανία έφτασε σήμερα στην Αθήνα- Διαγνωστικά τεστ για τον κορωνοϊό έγιναν στο αεροδρόμιο - βίντεο Reuters

Στους 8.007 έφτασε ο αριθμός των θυμάτων από τον κορωνοϊό στη Γερμανία, με 72 επιπλέον ασθενείς να έχουν υποκύψει το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με το Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ. 

Βερολίνο: Η Ελλάδα είχε επιτυχία με την πανδημία - Μακάρι να έχει τουρισμό

Επίσης, εντοπίστηκαν 513 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2, με τον αριθμό τους να φθάνει τα 175.210 στο σύνολο.

Κορωνοϊός: «Οι Γερμανοί λειτουργούν απερίσκεπτα»

Ο ημερήσιος απολογισμός θανάτων είναι υψηλότερος από αυτόν που καταγραφόταν μία ημέρα νωρίτερα, όπως και ο αριθμός των νέων κρουσμάτων (ήταν 21 και 342 αντίστοιχα).

Γερμανία: Ανοίγουν οι εκκλησίες αλλά χωρίς το μυστήριο της Θείας Κοινωνίας

Στη Γερμανία, έντονοι οι φόβοι για αναζωπύρωση της πανδημίας, μετά τη χαλάρωση των περιορισμών.  Εστιατόρια, καταστήματα, σχολεία έχουν ανοίξει και η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική μέχρι τις 5 Ιουνίου. Ως τις 31 Αυγούστου απαγορεύονται μεγάλες συγκεντρώσεις, όπως συναυλίες.

Κοντά σε δεύτερο κύμα κορωνοϊού; Φόβοι σε Κίνα, Ν.Κορέα και Γερμανία

Η Γερμανία είναι 8η στη λίστα με τις χώρες που έχουν καταγράψει τα περισσότερα κρούσματα και θανάτους από τον κορωνοϊό, μετά τις: ΗΠΑ, Ρωσία, Βραζιλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Ιταλία και Γαλλία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top