Κορωνοϊός: «Οι Γερμανοί λειτουργούν απερίσκεπτα»

Στο Star Έλληνας επιχειρηματίας- Πώς την «πάτησαν» μετά την άρση των μέτρων

Δεν έχουν σταματημό οι θάνατοι από κορωνοϊό στη Γερμανία, ενώ δεν έχει περάσει ούτε μία εβδομάδα από τη χαλάρωση των μέτρων και οι πολίτες κινδυνεύουν να κλειστούν πάλι μέσα. Οι Έλληνες που ζουν εκεί προσπαθούν να ανταπεξέλθουν με ψυχραιμία. 

Γερμανία: Ανησυχία για τη νέα αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού

Ο Νίκος Χρυσανθόπουλος, επιχειρηματίας στη Στουτγκάρδη, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για την κατάσταση που επικρατεί στη Γερμανία και περιέγραψε πώς ζουν οι Έλληνες την κριση του κορωνοϊού στην ξενιτιά, ενώ ανέφερε πόσο περήφανη αισθάνεται η ομογένεια για τον τρόπο με τον οποίο οι Έλληνες διαχειρίστηκαν τον κορωνοϊό.

Τουρισμός: Ταξίδια χωρίς υποχρεωτικά τεστ αλλά με… συμφωνίες κρατών

«Η Ελλάδα βάζει τα γυαλιά σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες», ανέφερε χαρακτηριστικά και επεσήμανε ότι βλέπει καθημερινά τους «απείθαρχους» Γερμανούς να συμπεριφέρονται σα να μην υπάρχει κορωνοϊός. «Ήταν από μόνοι τους αυτοί πιο λάσκα, πιο χαλαροί. Εδώ μπαίνανε μέσα στο μαγαζί ηλικιωμένοι και λέγανε δεν με νοιάζει θα τη βγάλω τη μάσκα… Και ήταν Γερμανοί», πρόσθεσε.

Πώς η Γερμανία την «πάτησε» μετά τη χαλάρωση των μέτρων

Τα μέτρα έχουν χαλαρώσει και οι πολίτες έχουν ξεσαλώσει. Όπως φαίνεται στα αποκλειστικά πλάνα του Star, οι Γερμανοί δεν τηρούν καμία απόσταση στις ουρές των σούπερ μάρκετ και τις πλατείες. 

Στο μεταξύ, η χώρα κινδυνεύει να γίνει η νέα Ιταλία με πάνω από 170.000 κρούσματα , ενώ σε ένα 24ωρο καταγράφηκαν 101 νέοι θάνατοι από τον κορωνοϊό.

Οι αριθμοί, όμως, φαίνεται να μην πτοούν τους Γερμανούς, οι οποίοι το έχουν ρίξει έξω, κάνοντας πάρτι σε… πάρκινγκ. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top