Η Bild προτείνει την Ελλάδα για διακοπές - Σχεδόν ακίνδυνη για τον κορωνοϊό

Ποιες άλλες χώρες συμπεριλαμβάνονται στη λίστα

Παραλία Βάρκιζα

Την Ελλάδα προτείνει ως προορισμό για καλοκαιρινές διακοπές το 2020, με κεντρικό άρθρο στην ιστοσελίδα της η Γερμανική εφημερίδα Bild και εκθειάζει τον τρόπο που αντιμετώπισε την κρίση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η ιταλική τηλεόραση εκθειάζει την Ελλάδα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού

Στο αφιέρωμά της, η Γερμανική εφημερίδα μιλά για περιορισμένο αριθμό χωρών που θεωρούνται ότι δεν διατρέχουν κίνδυνο από τον κορωνοϊό, κάνοντας αναφορά εκτός της Ελλάδος στην Κροατία, την Αυστρία και την Ελβετία.

Η Die Zeit αποθεώνει τον Τσιόδρα: «Η Ελλάδα είναι παράδειγμα χάρη σ’ αυτόν»

Στο ερώτημα πού μπορεί να πάει κανείς αυτή τη χρονιά για διακοπές, η Γερμανική εφημερίδα επισημαίνει ότι στην πραγματικότητα τα πράγματα δεν είναι παντού τόσο άσχημα, κάνοντας αναφορά στην Ελλάδα και τονίζει ότι ορισμένες χώρες, οι οποίες διεκδικούν Γερμανούς τουρίστες, είναι σχεδόν ακίνδυνες από τον κορωνοϊό.

Η ανταποκρίτρια της Bild, Λιάνα Σπυροπούλου, υπογραμμίζει στο άρθρο ότι «περισσότεροι από το ένα τρίτο των τουριστών ταξιδεύουν από την Κεντρική και την Ανατολική Ευρώπη προς την Ελλάδα με αυτοκίνητο, όπως και από χώρες σαν τη Γερμανία, οι οποίες τα πήγαν πολύ καλά με την πανδημία, θα είναι οι πρώτοι που θα έρθουν».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top