Ερντογάν: «Δολοφονικές ενέργειες της Ελλάδας κατά των προσφύγων στα σύνορα»

Βαρύ το κλίμα στις Βρυξέλλες για τον Τούρκο πρόεδρο

Σφίγγει η θηλιά στον Ερντογάν καθώς η δημοτικότητά του κατρακυλά, τα βάρη της τουρκικής οικονομίας είναι ασήκωτα, ο Πούτιν του κάνει «καψώνια» και εκείνος χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του στα παζάρια με τους Ευρωπαίους. 

Προκλήσεις Ερντογάν και στη θάλασσα - Σοβαρό επεισόδιο στη Σάμο

Ο Τούρκος πρόεδρος βλέποντας πως ξεμένει από συμμάχους, «τα βάζει» για ακόμη μία φορά με την Ελλάδα. «Σε αυτά τα θέματα δυστυχώς ο κ. Μητσοτάκης έχει μείνει πολύ πίσω. Πρέπει πρώτα να μάθει το διεθνές δίκαιο. Πρέπει να διαβάσει την Οικουμενική Διακήρυξη Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων» είπε ο ίδιος.

«Η στάση που ακολουθούν στη συνοριακή γραμμή πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι μια δολοφονία. Θα ζητήσουμε λογαριασμό γι αυτό. Δεν θα το αφήσουμε εκεί» δήλωσε ο Ερντογάν.

Ερντογάν: Παράλογο και απερίσκεπτο η Ελλάδα να κατηγορεί την Τουρκία

Παρά τις αυστηρές προειδοποιήσεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση, τόνισε πως δε σκοπεύει να κλείσει τις πύλες προς την Ευρώπη και κάλεσε εκ νέου την Ελλάδα να ανοίξει τις δικές της. Μάλιστα, κάλεσε τον Εμμανουέλ Μακρόν, την Άνγκελα Μέρκελ και Μπόρις Τζόνσον την ερχόμενη Τρίτη στην Κωνσταντινούπολη να συζητήσουν για το μεταναστευτικό αφήνοντας εκτός την Ελλάδα.
 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top