Τουρκία: Φανατισμένοι μετανάστες πετούν πέτρες στην ελληνική πλευρά

Βίντεο ντοκουμέντο: Συντεταγμένοι με την τουρκική αστυνομία

Βίντεο ντοκουμέντα αποκαλύπτουν το ενορχηστρωμένο σχέδιο του Ερντογάν. Η τουρκική αστυνομία στήνει σκηνικό κλεφτοπόλεμου στα σύνορα με τους μετανάστες να πετούν πέτρες εναντίον των ελληνικών δυνάμεων.

Νέα ένταση στον Έβρο με προκλήσεις από τους Τούρκους αστυνομικούς

Ορισμένοι από τους φιλήσυχους, σύμφωνα με τους Τούρκους, μετανάστες θέλουν να περάσουν τα σύνορα. Είναι φανατισμένοι και καλά οργανωμένοι, ενώ έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους πετούν πέτρες προς τις ελληνικές αστυνομικές δυνάμεις.

Μάλιστα, χρησιμοποιούν ακόμη και αυτοσχέδιες σφεντόνες για να είναι σίγουροι πώς θα πετύχουν τον στόχο τους. Χωρίς να υπάρχει κάποια απειλή χτυπούν όχημα της πυροσβεστικής. 

Αποκάλυψη Star: Σχέδιο επίθεσης με… αυτοκίνητα στα σύνορα!

Ενορχηστρωτής των επεισοδίων είναι το βαθύ τουρκικό κράτος. Τούρκοι ένστολοι φορούν  αντιασφυξιογόνες μάσκες, δείχνοντας πώς  γνωρίζουν τι ακολουθεί.

Τούρκοι αστυνομικοί και μετανάστες πολιορκούν τα ελληνικά σύνορα 

ΟΙ Τούρκοι ρίχνουν τα χημικά ως αντιπερισπασμό, έτσι ώστε να μην μπορούν  να επέμβουν οι ελληνικές δυνάμεις κοντά στον φράχτη όσο οι μετανάστες επιχειρούν να τον καταστρέψουν.

Έβρος: Με μηνύματα στέλνουν τους μετανάστες στα σύνορα

Κάποιοι δεν παίζουν καλά το ρόλο τους και απομακρυνονται απο το μικρόφωνο . Τότε, ο σκηνοθέτης της τουρκικής προπαγάνδας αναλαμβάνει δράση.  

Όπως δείχνουν τα βίντεο, πουθενά δεν υπάρχουν γυναικόπαιδα, είναι εξαφανισμένα. Δεν πρόκειται για καραβάνια προσφύγων στα ελληνικά σύνορα, αλλά για εγκληματίες, παραβατικά στοιχεία που αφέθηκαν ελεύθεροι από τις τουρκικές φυλακές. 

Οι Τούρκοι τους καθοδηγούν με drones, ενώ στα καμπ που κοιμούνται κάνουν ταχύρρυθμα μαθήματα ανταρτοπόλεμου. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων σαββατοκύριακου του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top