Αποκάλυψη Star: Σχέδιο επίθεσης με… αυτοκίνητα στα σύνορα!

Το ατέλειωτο κομβόι τουρκικών οχημάτων κινεί υποψίες στην κυβέρνηση

Το ατέλειωτο κομβόι των τουρκικών οχημάτων που μετακινούνται προς τα σύνορα, δεν περνάει απαρατήρητο από την ελληνική πλευρά, που προετοιμάζεται ακόμη και για επίθεση με αυτοκίνητα. 

Σε ετοιμότητα Μαξίμου και Πεντάγωνο: Τα δύο σενάρια για θερμό επεισόδιο

Όπως αποκάλυψε η Κάτια Μακρή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα, κάθε κίνησή τους παρακολουθεί η ελληνική πλευρά. «Λεπτό - λεπτό ξέρουμε τι δυνάμεις έχουν και πού και ξέρουμε ότι ο Ερντογάν κρατάει 10.000 ομήρους. Δεν τους γύρισε στην Κωνσταντινούπολη, τους έχει εγκαταστήσει σε αυτοσχέδιες δομές 500 μέτρα από τα σύνορα στις Καστανιές και δεν τους αφήνει να φύγουν. Και τα γυναικόπαιδα αλλά κυρίως τα πρωτοπαλίκαρα του, Τουρκμένους τζιχαντιστές έτοιμους για όλα» τόνισε η Κ. Μακρή.  

Nέα πρόκληση από Ερντογάν: Δε θέλω να βρεθώ στον ίδιο χώρο με Μητσοτάκη
 

Όπως πρόσθεσε, την ίδια ώρα στα σύνορα δε φέρνει 1.000 κομάντο που είπε,   αλλά  πολλούς παραπάνω.  Από χτες μέχρι σήμερα μόνο στις Καστανιές προστέθηκαν άλλοι 80 Τούρκοι «εκαμίτες».  Το βασικό που παρατηρεί η ελληνική πλευρά είναι ο απίστευτος μηχανοκίνητος στόλος που ανεβάζει στα σύνορα: Αυτοκίνητα, τζιπ, στρατιωτικά φορτηγά. 
 

Έβρος: Η Τουρκία στέλνει 1.000 αστυνομικούς- Ποια είναι η επίλεκτης μονάδα;

Ανέφερε τέλος η επικεφαλής του πολιτικού και οικονομικού ρεπορτάζ του Star: «Η Αθήνα εκτιμά ότι δεν είναι απίθανο ο Ερντογάν  να στήσει προβοκάτσια με κάποιο όχημα. Να επιχειρήσει δηλαδή να σπάσει τον φράχτη μηχανοκίνητα και να να περάσει μαζικά μέσα αυτούς που κρατάει στους καταυλισμούς.  Mπορεί να στήσει κανονικό επεισόδιο δηλαδή.  Εννοείται πως όσες δυνάμεις μαζεύει ο Ερντογάν, ανάλογες και περισσότερες μεταφέρουμε κι εμείς. Τίποτα πάντως δε θα μας αιφνιδιάσει. Τα περιμένουμε όλα».   

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top