Φορτηγό του θανάτου: Δύο αδέρφια καταζητούνται για τους 39 νεκρούς

Μέλος διεθνούς κυκλώματος φέρεται να είναι ο 25χρονος οδηγός

Δείτε στο video από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star το χρονικό της τραγωδίας

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία στη Βρετανία, για τον εντοπισμό δύο αδερφών η οποίοι θεωρούνται ύποπτοι για τον φρικτό θάνατο που βρήκαν 39 άνθρωποι μέσα στο φορτηγό του θανάτου στο Έσεξ.

Τραγωδία στο Έσεξ: 39 κατηγορίες για ανθρωποκτονία στον οδηγό της νταλίκας

Στιγμές φρίκης στο φορτηγό του θανάτου: Τα θύματα χτυπούσαν να ανοίξουν

Τη φωτογραφία έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία του Έσεξ

Πρόκειται για τον 40χροονο Ronan Hughes και τον 34χρονο αδερφό του, Christopher, από το Armagh της Βόρειας Ιρλανδίας. Η αστυνομία του Έσεξ έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες τους, ενώ εκπρόσωπος των Αρχών δήλωσε πως «θέλουμε να επικοινωνήσουμε με αυτούς τους δύο άνδρες στα πλαίσια των ερευνών μας για τα 39 πτώματα που εντοπίστηκαν στο κοντέινερ».

Στο παρόν στάδιο πιστεύουμε πως βρίσκονται στη Βόρεια Ιρλανδία αλλά έχουν επίσης συνδέσμους στη Δημοκρατία της Ιρλανδίας. Αν ξέρετε πού βρίσκονται ή έχετε οποιαδήποτε πληροφορία για το πού βρίσκονται πρέπει να καλέσετε την ομάδα μου.

Ο 25χρονος Mo Robinson. Φωτογραφία: Αssociated Press

Μέλος διεθνούς κυκλώματος ο 25χρονος Μο Robinson;

Ο 25χρονος οδηγός του φορτηγού του θανάτου που φέρεται να λιποθύμησε όταν άνοιξε την πόρτα και είδε μέσα τους 39 νεκρούς, εμφανίστηκε χθες στο δικαστήριο κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία και ξέπλυμα χρήματος.

Σε βάρος του εκκρεμούν επίσης οι κατηγορίες της συνωμοσίας για τη διακίνηση ανθρώπων και της συνωμοσίας για παροχή βοήθειας σε παράνομη μετανάστευση.

Το φορτηγό της φρίκης. Φωτογραφία: Αssociated Press

Ο νεαρός άνδρας που θα γίνει πατέρας σε λίγο καιρό, φέρεται να ανήκει σε διεθνές κύκλωμα παράνομης διακίνησης μεταναστών. Μάλιστα η αστυνομία πιστεύει πως ο Ρόμπινσον συνωμότησε με τον Ronan Hughes και τον Christopher Ηughes για τα τελευταία αδικήματα της τη διακίνησης ανθρώπων και της συνωμοσίας για παροχή βοήθειας σε παράνομη μετανάστευση.

Η αστυνομία έχει συλλάβει άλλους τρεις ανθρώπους εκτός από τον Ρόμπινσον σε σχέση με τους θανάτους αλλά τους έχει αφήσει ελεύθερους με εγγύηση. Επίσης, η ιρλανδική αστυνομία έχει συλλάβει έναν άνδρα σε σχέση με την έρευνα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top