Τραγωδία στο Έσεξ: 39 κατηγορίες για ανθρωποκτονία στον οδηγό της νταλίκας

Αναζητούνται οι συνεργάτες του «φορτηγού του θανάτου»

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση που έχει σοκάρει την παγκόσμια κοινή γνώμη εδώ και λίγα 24ωρα. Ο οδηγός του φορτηγού στο Έσεξ της Μεγάλης Βρετανίας, στο κοντέινερ του οποίου βρέθηκαν 39 πτώματα, κατηγορείται μεταξύ άλλων για ανθρωποκτονίες από αμέλεια και διακίνηση ανθρώπων.

Ο 25χρονος Μόρις «Μο» Ρόμπινσον, από τη Βόρεια Ιρλανδία, διώκεται για 39 ανθρωποκτονίες από αμέλεια, διακίνηση ανθρώπων και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, την ώρα που άλλοι τρεις άνθρωποι, που έχουν συλληφθεί, παραμένουν υπό κράτηση, σύμφωνα με την αστυνομία.

Την ίδια στιγμή συγγενείς των θυμάτων υποστηρίζουν ότι τρία ήταν συνολικά τα φορτηγά που ταξίδευαν στη Βρετανία, μεταφέροντας πάνω από 100 ανθρώπους

Το «φορτηγό του θανάτου» στο Έσεξ ταξίδευε με άλλες δύο νταλίκες!

Στιγμές φρίκης στο φορτηγό του θανάτου: Τα θύματα χτυπούσαν να ανοίξουν

Το φορτηγό του θανάτου ήταν, δηλαδή, μέρος κομβόι, με τα άλλα δύο οχήματα να εικάζεται ότι ολοκλήρωσαν τις διαδρομές τους, χωρίς όμως να είναι γνωστός ο τελικός προορισμός τους. Τους συγκεκριμένους ισχυρισμούς φέρνει στο φως το δίκτυο Skynews, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνονται ακόμη.

Σε ακόμα μια, την πέμπτη κατά σειρά σύλληψη για το φορτηγό της φρίκης, προχώρησαν οι αρχές στο λιμάνι του Δουβλίνου στην Ιρλανδία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταφέρει η ιστοσελίδα Dublin Live, ο συλληφθείς πιστεύεται ότι είναι γύρω στα 20 με καταγωγή από τη Βόρεια Ιρλανδία. Η πέμπτη αυτή σύλληψη έρχεται λίγες ώρες μετά τη σύλληψη ενός ζευγαριού, 38 ετών, καθώς κι ενός ακόμη άνδρα 48 ετών την Παρασκευή.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων Σαββατοκύριακου του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top