Newsweek: Ο Τραμπ στους ώμους του Αγάλματος της Ελευθερίας

Το περιοδικό καταδικάζει την πολιτική που ακολουθεί ο Αμερικανός πρόεδρος

Η πίεση γίνεται όλο και μεγαλύτερη για τον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος συνεχίζει να μιλά για κυνήγι μαγισσών αλλά και κατασκόπους. Την πολιτική του Αμερικανού προέδρου στηλιτεύει το περιοδικό Newsweek στο εξώφυλλό του.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star

Ο Ντόναλντ Τραμπ καθισμένος στους ώμους του Αγάλματος της Ελευθερίας με τον πυρσό στο χέρι. Είναι το εξώφυλλο του Newsweek με τίτλο: «Έλα να με πιάσεις. Αγνόησε, αρνήσου, πέρνα στην επίθεση».

Ποιος είναι ο γιος του Μπάιντεν που ήθελε να «ξεμπροστιάσει» ο Τραμπ

Ακυρώθηκε η συνάντηση Μητσοτάκη – Τραμπ: Απειλείται με καθαίρεση ο πρόεδρος

Το περιοδικό καταδικάζει την πολιτική που ακολουθεί ο Αμερικανός πρόεδρος και την περιφρόνηση με την οποία αντιμετωπίζει τις καταγγελίες για άσκηση πίεσης στον Ουκρανό πρόεδρο, ώστε να συνεχίσει η εισαγγελική έρευνα για τον γιο του Τζο Μπάιντεν.

Κατάσκοποι και κυνήγι μαγισσών

«Ο καταγγελλόμενος. Ποιο ήταν το πρόσωπο που έδωσε στον καταγγελλόμενο τις πληροφορίες; Φαίνεται ότι πρόκειται για κατάσκοπο»
Οι Times της Νέας Υόρκης αποκαλύπτουν ότι η καταγγελία προέρχεται από υπάλληλο της CIA που είχε μετατεθεί στον Λευκό Οίκο και είχε πρόσβαση σε πληροφορίες χωρίς ωστόσο να τον κατονομάζουν.

ΝΥΤ: Το πρόσωπο που κάρφωσε τον Τραμπ ανήκει στη CIA

«Είναι πολύ λυπηρή στιγμή για τη χώρα. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα έχουμε έναν πρόεδρο που προχώρησε στις πράξεις που έκανε εκείνος» είπε η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Νάνσι Πελόσι.

«Δεν μπορώ να επιτρέψω σε αυτό να με αποσπάσει από τα ζητήματα που είναι ο πραγματικός λόγος για τον οποίο κατεβαίνω υποψήφιος» ήταν τα λόγια του Τζο Μπάιντεν, υποψήφιου για το χρίσμα των Δημοκρατικών.

Την ίδια ώρα πάντως, η Μόσχα ευελπιστεί ότι δε θα υπάρξει αντίστοιχη κίνηση και για συνομιλίες που αφορούν στον Τραμπ και τον Πούτιν διότι κάτι τέτοιο θα χειροτέρευε τις ήδη τεταμένες σχέσεις των δύο χωρών.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top