Ποιος είναι ο γιος του Μπάιντεν που ήθελε να «ξεμπροστιάσει» ο Τραμπ

Κοκαΐνη, αλκοόλ και γυναίκες στο «βιογραφικό» του

Σάλος έχει ξεσπάσει με την απόφαση για παραπομπή του Ντόναλντ Τραμπ. Ο Αμερικανός πρόεδρος προσπάθησε να ξεμπροστιάσει τον Τζο Μπάιντεν, ο οποίος φαίνεται ότι βοήθησε το γιο του που εμπλέκεται σε σκάνδαλα διαφοράς. 

Οι Δημοκρατικοί όμως βρήκαν πάτημα για να τον καθίσουν στο σκαμνί, καθώς θεωρούν ότι η πιθανότητα ο Αμερικανός πρόεδρος να χρησιμοποίησε την αμερικανική βοήθεια προς την Ουκρανία ως όπλο για να αποσπάσει έρευνα για έναν πολιτικό του αντίπαλο από μια ξένη κυβέρνηση δικαιολογεί την έναρξη της διαδικασίας παραπομπής του.

Ακυρώθηκε η συνάντηση Μητσοτάκη – Τραμπ: Απειλείται με καθαίρεση ο πρόεδρος

Ο Χάντερ Μπάιντεν. Φωτογραφία: Associated Press

Ποιος είναι όμως ο Χάντερ Μπάιντεν; Κοκαϊνη, αλκοόλ και γυναίκες στο «βιογραφικό» του

Πρόκειται για τον δευτερότοκο γιο του Τζο Μπάιντεν, πρώην Αντιπροέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών επί Μπαράκ Ομπάμα και νυν υποψήφιου για το χρίσμα των Δημοκρατικών.

Ο 49χρονος κάνει δουλειές με ουκρανική εταιρεία φυσικού αερίου η οποία έχει εμπλοκή σε σκάνδαλο διαφοράς.

Το «κακό» παιδί της οικογένειας Μπάιντεν στο παρελθόν είχε εκδιωχθεί από το ναυτικό για χρήση κοκαΐνης, ενώ αντιμετώπιζε πρόβλημα και με το αλκοόλ. Σάλο είχε προκαλέσει η αποκάλυψη ότι έκανε σχέση με τη χήρα του αδερφού του, Μπο, όταν εκείνος πέθανε. Η πρώην σύζυγός του τον κατηγορεί για διαρκείς απιστίες.

Οχτώ τηλεφωνικές επικοινωνίες Τραμπ-Ζελένσκι

Οι διάλογοι από την επικοινωνία Τραμπ-Ζελένσκι με το χαρακτηρισμό του εγγράφου ως διαβαθμισμένο επιβεβαιώνουν ότι ο Αμερικανός πρόεδρος ζητούσε να βρει κάτι μεμπτό για το γιο του Μπάιντεν και τον ίδιο. 

Η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι θεωρεί ότι η περίληψη της τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαν τον περασμένο Ιούλιο ο πρόεδρος των ΗΠΑ με τον Ουκρανό ομόλογό του, την οποία έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα το υπουργείο Δικαιοσύνης, «δείχνει» ότι είναι αναγκαία η διεξαγωγή έρευνας για την παραπομπή του Αμερικανού προέδρου.

O Ντόναλντ Τραμπ.Φωτογραφία: Associated Press

Το κείμενο αυτό επιβεβαιώνει ότι ο πρόεδρος Τραμπ υιοθέτησε μια συμπεριφορά που «υπονομεύει την ακεραιότητα των εκλογών μας, την αξιοπρέπεια του αξιώματός του και την εθνική ασφάλειά μας», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Πελόζι.

Οι Δημοκρατικοί αρπάζουν την ευκαιρία και η Βουλή των Αντιπροσώπων αποφασίζει τη Διεξαγωγή έρευνας για παραπομπή του Τραμπ. Ακόμη κι αν η βουλή των αντιπροσώπων που ελέγχεται από τους δημοκρατικούς αποφασίσει παραπομπή, θα πρέπει να πράξει το ίδιο και η γερουσία. Εκεί όμως τον έλεγχο έχουν οι Ρεπουμπλικανοί, άρα ο Τραμπ μπορεί να νιώθει ήσυχος ότι τελικά θα τη γλιτώσει.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top