Κάρι Σίμοντς: Όλα τα φλας στη νεαρή σύντροφο του Μπόρις Τζόνσον

Το love story της με τον νέο πρωθυπουργό της Βρετανίας

Η σύντροφος του Τζόνσον

Η Κάρι Σίμοντς ήταν παρούσα έξω από τον αρ. 10 της Ντάουνινγκ Στριτ το απόγευμα της Τετάρτης, όταν ο σύντροφός τη, ο νέος πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον, διάβηκε μόνος του το κατώφλι της πρωθυπουργικής κατοικίας. Όμως, θα εγκατασταθεί κι εκείνη μαζί του; Και ποιος ακριβώς θα είναι ο ρόλος της;

Ο 55χρονος πρώην δήμαρχος του Λονδίνου και νυν πρωθυπουργός είναι ζευγάρι με την πρώην διευθύντρια επικοινωνίας του Συντηρητικού κόμματος, την 31χρονη Κάρι Σίμοντς.

Ο Μπόρις Τζόνσον έχει δύο γάμους στο ενεργητικό του. Χώρισε τον Σεπτέμβριο του 2018 από την Μαρίνα Γουίλερ, με την οποία έζησε 26 χρόνια και απέκτησαν τέσσερα παιδιά. Ο λόγος; Οι απιστίες του, σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης. Το 2009 απέκτησε άλλο ένα παιδί, από μια εξωσυζυγική σχέση.

Γνώρισε την Κάρι Σίμοντς όταν εκείνη εργαζόταν στην εκστρατεία για την επανεκλογή του ως δήμαρχος του Λονδίνου, το 2012. Μολονότι σήμερα είναι επισήμως μαζί, προσπάθησαν να είναι διακριτικοί την τελευταία περίοδο, κατά την εκστρατεία του Τζόνσον για τη διεκδίκηση της ηγεσίας του Συντηρητικού κόμματος και της πρωθυπουργίας. Σε όλο αυτό το διάστημα, τα βρετανικά ΜΜΕ δε σταματούσαν να κάνουν υποθέσεις και εικασίες για τον μελλοντικό ρόλο της 31χρονης.

Οι σύμβουλοι του Μπόρις Τζόνσον εμφανίζονται διχασμένοι: κάποιοι πιστεύουν ότι η Σίμοντς θα μπορούσε να παίξει πολύτιμο ρόλο στο πλευρό του, καθώς έχει ήδη συμβάλει στη βελτίωση της εικόνας του. Άλλοι φοβούνται ότι θα σταθεί αφορμή για να επικεντρωθεί ο κόσμος στο άστατο οικογενειακό παρελθόν του.

Γαμήλιο εμβατήριο του χρόνου;

Όταν ο Μπόρις Τζόνσον έφτασε στη Ντάουνινγκ Στριτ για να παραλάβει τη σκυτάλη από την προκάτοχό του, την Τερέζα Μέι, η σύντροφός του ήταν στην πρώτη σειρά, ανάμεσα στα δεκάδες μέλη του προσωπικού και τους συμβούλους που είχαν συγκεντρωθεί για να υποδεχτούν τον νέο πρωθυπουργό.

Όμως τον περασμένο μήνα, στα πρωτοσέλιδα των βρετανικών εφημερίδων βρέθηκε μια άλλη εικόνα του ζεύγους: γείτονές τους κάλεσαν την αστυνομία αφού άκουσαν την Κάρι Σίμοντς να φωνάζει και αντικείμενα να σπάνε, σύμφωνα με την εφημερίδα The Guardian. Αστυνομικοί πήγαν επί τόπου για να ερευνήσουν το επεισόδιο, όμως δεν έδωσαν συνέχεια.

Ο Τζόνσον αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις για το θέμα. «Δεν μιλώ για τους ανθρώπους που αγαπώ», είπε σε μέλη του Συντηρητικού κόμματος.

Έκτοτε, το ζεύγος μετακόμισε και πρόσφατα αγόρασε ένα τριώροφο σπίτι.

Ποια είναι η Κάρι Σίμοντς

Η Σίμοντς είναι κόρη του συνιδρυτή της εφημερίδας «The Independent» Μάθιου Σίμοντς και της πρώην δικηγόρου Τζόζεφιν ΜακΆφι, με την οποία μεγάλωσε. Φοίτησε σε διάφορα ιδιωτικά σχολεία στο νοτιοδυτικό Λονδίνο και κατόπιν σπούδασε Θέατρο και Ιστορία της Τέχνης στο Πανεπιστήμιο Γουόργουικ, στην κεντρική Αγγλία. Το 2010 άρχισε να εργάζεται για το Συντηρητικό κόμμα, ως διευθύντρια μάρκετινγκ του βουλευτή Ζακ Γκόλντσμιθ. Ανέλαβε κατόπιν διάφορες άλλες θέσεις στο κόμμα και μέχρι πέρσι ήταν διευθύντρια επικοινωνίας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail, η Σίμοντς παραιτήθηκε επειδή κατηγορήθηκε για αδικαιολόγητες δαπάνες και ότι αποκάλυψε σε μέσα ενημέρωσης επιζήμιες πληροφορίες για την τότε πρωθυπουργό Τερέζα Μέι. Η ίδια και το κόμμα αρνήθηκαν να σχολιάσουν αυτά τα δημοσιεύματα. Ένας φίλος της είπε όμως στην Mail ότι επρόκειτο για μια απόπειρα δυσφήμισής της, από αντιπάλους του Μπόρις Τζόνσον.

Η Σίμοντς έχει πλέον ενταχθεί στην ομάδα μάρκετινγκ της μη κυβερνητικής οργάνωσης Oceana που αγωνίζεται για την προστασία των ωκεανών.

Βρετανικά μέσα ενημέρωσης προβλέπουν ότι το ζευγάρι πρόκειται να παντρευτεί μέσα στον επόμενο χρόνο. Αν συμβεί αυτό, ο Μπόρις Τζόνσον θα γίνει ο πρώτος πρωθυπουργός της Βρετανίας που παντρεύεται, μετά από 250 χρόνια.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top