Επιτέθηκε στον σύντροφό της μέσα σε αεροπλάνο γιατί… ξενοκοιτούσε

Έξαλλη του πέταξε στο κεφάλι το laptop

στιγμιότυπο από τον καβγά

Εκτός εαυτού βγήκε μια γυναίκα που βρισκόταν μέσα σε αεροσκάφος της American Airlines όταν, κατά την ίδια, έπιασε τον καλό της να γλυκοκοιτάζει μια άλλη γυναίκα. 

Λίγο πριν απογειωθεί το αεροσκάφος από το Μαϊάμι για το Λος Άντζελες η γυναίκα «έπιασε στα πράσα» τον σύντροφό της να ξενοκοιτάζει και τα πήρε στο κρανίο. Άρχισε να του φωνάζει, να τον βρίζει χυδαία και να τον απειλεί πως θα τον πάει στην αστυνομία. 

Μάταια οι αεροσυνοδοί προσπαθούσαν να την ηρεμήσουν, λέγοντάς της πως θα πρέπει να σταματήσει γιατί υπάρχουν μικρά παιδιά μέσα στο αεροπλάνο. 

 

 

Επιβάτης του αεροσκάφους κατέγραψε τον καβγά με το κινητό της τηλέφωνο και το ανέβασε στο Twitter.

Εκείνη όχι μόνο δεν τους έδωσε καμία σημασία, αλλά μίλησε άσχημα και σε αυτές. Όταν μάλιστα οι αεροσυνοδοί ζήτησαν από τον σύντροφο της γυναίκας να μεταφερθεί σε άλλη θέση, εκείνη τον χτύπησε και ο άνδρας απελπισμένος σηκώθηκε να φύγει. 

Ο καβγάς δε σταμάτησε όμως εκεί. Η γυναίκα του πέταξε στο κεφάλι το laptop και αμέσως επενέβη ο πιλότος, ο οποίος την ενημέρωσε ότι θα συλληφθεί για επίθεση. 

Εκείνη πάλι δεν καταλάβαινε απολύτως τίποτα και είχε πάρει στο… κυνήγι τον καλό της, ο οποίος έτρεχε να γλιτώσει από τα χέρια της. 

Τελικά το ζευγάρι απομακρύνθηκε από το αεροσκάφος και η πτήση έγινε κανονικά με μια μικρή καθυστέρηση. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top