Νέες αποκαλύψεις για την πριγκίπισσα «φυγά» - Ο ρόλος του σωματοφύλακά της

Έξαλλος ο Σεΐχης του Ντουμπάι

η πριγκίπισσα Χάγια

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την πριγκίπισσα Χάγια του Ντουμπάι, η οποία εγκατέλειψε τη συζυγική σχέση και «δραπέτευσε» στο Λονδίνο. 

Το «έσκασε» η πριγκίπισσα Haya του Ντουμπάι - Οργισμένος ο Σεΐχης

Σύμφωνα με βρετανικά μέσα, η πριγκίπισσα «φυγάς», η οποία είναι κόρη του αποθανόντος βασιλιά της Ιορδανίας έμαθε για τα βασανιστήρια του συζύγου της, Σεΐχη Μοχάμεντ Μπιν Ρασίντ στην κόρη του Λατίφα, η οποία πριν από λίγους μήνες επιχείρησε επίσης να δραπετεύσει από το Ντουμπάι. 

Η πριγκίπισσα του Ντουμπάι δραπέτευσε γιατί δεν άντεχε την καταπίεση

Δημοσίευμα όμως των Times υποστηρίζει πως η πριγκίπισσα Χάγια, φέρεται να εγκατέλειψε τη συζυγική κλίνη γιατί ο σύζυγός της πίστευε πως διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με έναν Βρετανό σωματοφύλακά της. 

Φίλοι της πριγκίπισσας, η οποία φέρεται να πήρε μαζί της και τα δύο της παιδιά, ισχυρίζονται πως φοβόταν για τη ζωή της, καθώς ο Σεΐχης ήταν πεπεισμένος ότι η σύζυγός του τον απατά. 

Αιτία για να γεννηθούν αμφιβολίες στο μυαλό του αλ Μακτούμ για την πίστη της πριγκίπισσας ήταν το γεγονός ότι έκανε δώρα στο σωματοφύλακά της, ενώ και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας χαρακτήριζαν «ακατάλληλη» αυτή την οικειότητα. 

Ο Σεΐχης του Ντουμπάι, σύμφωνα με τις φήμες, έγινε έξαλλος από τη συμπεριφορά της συζύγου του, σε σημείο που η πριγκίπισσα Χάγια τρομοκρατήθηκε ότι θα υποστεί τα ίδια βασανιστήρια με την πριγκίπισσα Λατίφα. 

Λέγεται μάλιστα ότι κρύβεται μαζί με τα παιδιά της σε ένα αρχοντικό, αξίας 85 εκατ. λιρών με θέα το παλάτι του Κένσινγκτον, ενώ ο Σεΐχης προσπαθεί να πάρει δικαστική εντολή για την επιστροφή των παιδιών στο Ντουμπάι. 

Δημοσιεύματα αναφέρουν πως τόσο η πριγκίπισσα Χάγια, όσο και ο Σεΐχης έχουν επιστρατεύσει δικηγόρους των διαζυγίων της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας. Η δικαστική διαμάχη  αναμένεται να είναι σκληρή και αδυσώπητη.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top