Serial killer: Στραγγάλιζε τα θύματά του με τον αγκώνα του

Νέες ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τις φρικτές δολοφονίες στην Κύπρο

Ανατριχίλα προκαλούν οι νέες αποκαλύψεις που έρχονται στον φως σχετικά με τη δράση του 35χρονου «Ορέστη», του serial killer, ο οποίος ομολόγησε κυνικά ότι δολοφόνησε έξι γυναίκες. 

Serial killer: «Βαρέθηκα… θέλω να πάω φυλακή, φέρτε μου χαρτί να υπογράψω»

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης» της Κύπρου από τις νέες νεκροτομές που έγιναν την Τετάρτη από τον ιατροδικαστή της Scotland Yard, Ανδρέα Μαρνερίδη στα δύο θύματα του λοχαγού, οι γυναίκες δολοφονήθηκαν με στραγγαλισμό.

Ειδικοί της Scotland Yard θα «ξεκλειδώσουν» το μυαλό του serial killer

Αυτό που σοκάρει είναι ότι ο «Ορέστης» δεν χρησιμοποίησε για να στραγγαλίσει τις γυναίκες τις παλάμες και τα δάχτυλά του, αλλά το εσωτερικό μέρος του αγκώνα του, σφίγγοντας τον λαιμό τους με κεφαλοκλείδωμα.

«Δεν ξέρεις για τι είμαι ικανός!»: Ο serial killer απειλούσε τη σύζυγό του

Αυτός ήταν ο τρόπος που δολοφόνησε τη Marry Rose, το πτώμα της οποίας βρέθηκε στο φρεάτιο του παλιού μεταλλίου στο Μιτσερό, ενώ για τις άλλες δύο γυναίκες, την Arian Palanas Lozano και τη Kahda Anu δεν ήταν εφικτό να διαπιστωθεί η αιτία του θανάτου τους. 

Θρίλερ με τα θύματα του «Ορέστη» - Βρέθηκαν δύο βαλίτσες στην Κόκκινη Λίμνη

Όσον αφορά στη γυναίκα που βρέθηκε μέσα σε βαλίτσα στον πυθμένα της Κόκκινης Λίμνης, επιβεβαιώθηκε η εκτίμηση ότι πρόκειται για την 36χρονη Livia Florentina Bunea από τη Ρουμανία, η οποία είχε εξαφανιστεί μαζί με την οχτάχρονη κόρη της το 2016. Πηγές, τις οποίες επικαλείται η εφημερίδα ανέφεραν ότι τα στοιχεία του σωματότυπού της οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για εκείνη. 

Και τρίτο θύμα του «Ορέστη»; Ο 35χρονος συνελήφθη για μία ακόμα δολοφονία

Βρέθηκε δεύτερο αντικείμενο στη λίμνη της… φρίκης

Εν τω μεταξύ την Τετάρτη οι δύτες που σαρώνουν την Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό εντόπισαν ένα δεύτερο αντικείμενο που εκ πρώτης όψεως δείχνει να είναι τσιμεντομπλόκ, αλλά δεν αποκλείεται να είναι μία ακόμα βαλίτσα από εκείνες που πέταξε ο serial killer στη λίμνη. 

Serial Killer Κύπρου: Εντοπίστηκε και η δεύτερη μακάβρια βαλίτσα!

Λόγω της περιορισμένης ορατότητας όμως οι δύτες δεν κατάφεραν να το ανασύρουν και σήμερα θα συνεχιστούν οι προσπάθειες για να το βγάλουν στην επιφάνεια και να διαπιστώσουν αν όντως πρόκειται για βαλίτσα, η οποία περιέχει άλλο ένα πτώμα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top