Serial Killer Κύπρου: Εντοπίστηκε και η δεύτερη μακάβρια βαλίτσα!

Την Πέμπτη η ανάσυρσή της

Ένα δεύτερο αντικείμενο, πιθανότατα βαλίτσα με σορό θύματος του «Ορέστη», εντοπίστηκε στην «Κόκκινη Λίμνη» στο Μιτσερό της Κύπρου. Οι αρχές θα ξεκινήσουν το πρωί της Πέμπτης το μακάβριο έργο της ανάσυρσης, καθώς σήμερα η ορατότητα στη λίμνη είναι σχεδόν μηδενική.

Εν τω μεταξύ σε δύο κατευθύνσεις συνεχίζονται σήμερα οι έρευνες, στην υπόθεση του 35χρονου serial killer, της Κύπρου. Η πρώτη αφορά στην αναζήτηση των πτωμάτων που σκόρπισε στις δύο λίμνες και η δεύτερη στην αναζήτηση στοιχείων της εγκληματικής του διαδρομής και των κινήτρων του.

Το... παιχνίδι που έκανε ο  "Ορέστης" με τις αρχές έως ότου αναγκαστεί να μιλήσει για τα επτά θύματα του, προκαλεί ανατριχίλα! Όπως αποκαλύπτει η κυπριακή εφημερίδα "Πολίτης" ο ίλαρχος... επαναξιολόγησε τη στάση του, όταν αντιλήφθηκε πως η αστυνομία είχε στα χέρια της στοιχεία που τον...έδεναν άμεσα με τις δολοφονίες. 

«Βαρέθηκα. Θέλω να πάω φυλακή. Φέρτε ένα χαρτί να σας τα γράψω όλα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ακολούθησε η ομολογία του, την οποία έγραψε μόνος του σε δέκα κόλλες χαρτί! Εκεί παραδέχτηκε 6 φόνους και έναν θάνατο. Το θάνατο της 6χρονης Sierra, την οποία ισχυρίζεται ότι δεν δολοφόνησε, αλλά τη βρήκε νεκρή και πέταξε το πτώμα της στη λίμνη του Ξυλιάτου.

Οι αποκαλύψεις για  τον τρόπο δράσης του αξιωματικού της Εθνικής φρουράς, δεν έχουν τέλος. H Μάρτζι από τις Φιλιππίνες, συνάδελφος της άτυχης Μρικάρ, φέρνει στο φως της δημοσιότητας τα μηνύματα που λάμβανε από τον 35χρονο, όταν εκείνη άρχισε να αναζητά την εξαφανισμένη φίλη της.

O Ορέστης την... έψαξε στο facebook και προσπάθησε επίμονα να τη συναντήσει, με την πρόφαση πως... έχει πληροφορίες. Ίσως, αν η Μάρτζι είχε δεχτεί εκείνο το ραντεβού να ήταν το... όγδοο θύμα του! 

Για ακόμη μια φορά η Αστυνομία... ξεσκονίζει τον κατάλογο με τις εξαφανισθείσες αλλοδαπές, σε μια προσπάθεια να διερευνήσει κατά πόσον υπάρχουν και άλλα θύματα του επονομαζόμενου «Ορέστη».

Δείτε όλο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top